Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, οκτώ μεταγραφές - Συμφωνία Μπότο-Λουτσέσκου για τον πρώτο παίκτη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-25 10:00:00

Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, οκτώ μεταγραφές - Συμφωνία Μπότο-Λουτσέσκου για τον πρώτο παίκτη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ, οκτώ μεταγραφές - Συμφωνία Μπότο-Λουτσέσκου για τον πρώτο παίκτη!

Ποιος έρχεται στην Τούμπα και τα δύο ονόματα που αποχωρούν το καλοκαίρι! Στον Δικέφαλο σχεδιάζουν ήδη το ρόστερ της επόμενης σεζόν και αναμένεται να υπάρξουν για ακόμα μία φορά πολλές προσθαφαιρέσεις. Ποιος είναι ο πρώτος στόχος και οι δύο παίκτες που μπήκαν στη... μαύρη λίστα λόγω απόδοσης.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν πια θέσει την κατάκτηση του Κυπέλλου σαν βασικό στόχο της χρονιάς και το πρωτάθλημα ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο έχουν αρχίσει να οργανώνονται για τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Οι δύο άντρες έχουν συνομιλήσει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και έχουν καταλήξει σε ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση και ποιοι θα είναι τελικά οι παίκτες που θα δουν την πόρτα εξόδου της Τούμπας σε λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση που έχει παρθεί μέχρι στιγμής είναι πως το καλοκαίρι θα υπάρξουν επτά με οχτώ μεταγραφές, με τον τελικό αριθμό να καθορίζεται από τις προτάσεις που θα έρθουν στην Μικράς Ασίας από άλλες ομάδες. Άλλωστε ο Ρουμάνος τις προηγούμενες δύο σεζόν που ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ είχε κάνει 12 το 2017/18 και 11 την επόμενη χρονιά. Ο βασικός στόχος που έχει τεθεί και αποτελεί… απαράβατο νόμο είναι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι κάτω των 28 ετών, με στόχο να πέσει σημαντικά ο μέσος όρος ηλικίας.

Βέβαια αν στους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι βρεθεί μια καλή ευκαιρία και είναι μεγαλύτερος φυσικά και δεν θα πει κανείς "όχι", όμως το πρόβλημα της γερασμένης ομάδας είναι κάτι που τόσο ο Μπότο, όσο και ο Λουτσέσκου θέλουν να λύσουν και μάλιστα άμεσα.

Μια ακόμα απόφαση που έχει παρθεί είναι η απόκτηση επιθετικού και μάλιστα γκολτζή. Η επιθετική γραμμή είναι μια θέση που ταλαιπωρήθηκε πολύ ο ΠΑΟΚ φέτος, μιας και ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα έφερε τα… πάνω κάτω στον προγραμματισμό. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε τον Κάρολ Σφιντέρσκι μέχρι τον Γενάρη να σκοράρει 4 γκολ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Τσόλακ που ήρθε την ίδια περίοδο έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά, απέναντι στην ΑΕΚ, σε 16 παρουσίες του στην ενδεκάδα.

Αυτός που είναι στην ομάδα από το καλοκαίρι, μέχρι σήμερα, είναι ο Τσούμπα Άκπομ που ξαναφόρεσε τα Ασπρόμαυρα με στόχο να είναι ο αντί- Ολιβέιρα. Μόνο που κάτι τέτοιο στην πράξη δεν φάνηκε. Ο Βρετανός μπορεί να έχει 10 γκολ σε 44 συμμετοχές και να είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον Κούρτιτς, όμως τα τελευταίο του ήταν στις 13 Μαρτίου και στον αγώνα με τον ΠΑΣ, κάτι που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα. Έτσι αυτό που έχει αποφασιστεί είναι πως εκτός από τον Ολιβέιρα που του χρόνου θα υπολογίζεται κανονικά, θα έρθει στην Τούμπα ένας ακόμα φορ που θα μπορεί να κάνει την διαφορά, με το… ντόμινο αυτό να στέλνει τον Τσούμπα Άκπομ για ακόμα μια φορά εκτός ΠΑΟΚ



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποθεωτικό μήνυμα Καραπαπά μετά την Τούμπα - "Ασπρόμαυρος γίγαντας" (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags