Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Εκπλήξεις από Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-25 16:38:00

Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Εκπλήξεις από Λουτσέσκου

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η 11αδα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Εκπλήξεις από Λουτσέσκου

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος προπονητής για τον δεύτερο ημιτελικό με τους Πειραιώτες στην Αθήνα;

Ο ΠΑΟΚ είναι «ψημένος» από μεγάλους αγώνες, από αυτούς που στόχος δεν είναι να τους παίξει, αλλά να τους κερδίσει. Αλλος ένας τέτοιος είναι ο μεγάλος ημιτελικός κυπέλλου της Τετάρτης (27/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Δικέφαλος θα επιχειρήσει να σφραγίσει ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύει αυτό το παιχνίδι στο μυαλό από την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιτελικού την Μεγάλη Πέμπτη, όπου ολοκληρώθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ποντάρει στα βαριά χαρτιά που διαθέτει, περιμένοντας, φυσικά, μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν είχε αγωνιστεί στην πρώτη αναμέτρηση με τους ερυθρολεύκους και «τρέχει» για να προλάβει τον μεγάλο αγώνα και να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Από εκεί και πέρα, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ, οι Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, θα είναι οι υπόλοιποι της αμυντικής διάταξης, ο Τσιγγάρας αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Κούρτιτς με στόχο τον έλεγχο του ρυθμού, ο Αουγκούστο μπροστά τους, ο Μπίσεσβαρ αριστερά, ο Ζίβκοβιτς δεξιά και ο Άκπομ στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags