Facebook Pixel Άρης: Αντίστροφη μέτρηση στον Άρη - Τελικά θα μπορεί να κάνει μεταγραφές;
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-25 19:53:00

Αντίστροφη μέτρηση στον Άρη - Απόφαση από το CAS - Τελικά θα μπορεί να κάνει μεταγραφές;

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση στον Άρη - Απόφαση από το CAS - Τελικά θα μπορεί να κάνει μεταγραφές;

Σε αναμμένα... κάρβουνα είναι στους Κίτρινους λόγω της αναμονής της υπόθεσης Ντουρμισάι από το CAS όπου και θα κρίνει αν τελικά η ομάδα θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι.

Άρης: Στην τελική ευθεία για την απόφαση που αφορά υπόθεση Ντουρμισάι από το CAS είναι οι Κίτρινοι, μιας και μετά από 10 αναβολές η οριστική εξέλιξη είναι προγραμματισμένη για τις 29 Απριλίου, κάτι που θα κρίνει αν τελικά η ομάδα θα μπορεί να κάνει μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε τα ενδεχόμενα που υπάρχουν είναι τα εξής: 

Α. θα απαλλάσσει οριστικά τον Άρη από ένα απίστευτο γόρδιο δεσμό δύο χρόνων με αθώωση, ενδεχομένως και παραγραφή της ποινής.

Β. θα του επιβάλλει ποινή με αναστολή, μια και έχει προχωρήσει στην καταβολή πολλών εκατομμυρίων ευρώ για παλιές αμαρτίες, δείχνοντας έμπρακτα ότι βαδίζει στον δρόμο της σωστής οικονομικής διαχείρισης.

Γ. θα του επιβάλλει πρόστιμο ως τιμωρία.

Δ. θα διατηρήσει την ποινή δίχως ανασταλτικό χαρακτήρα με απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό είναι και το κακό σενάριο που θα σημαίνει ότι η ΠΑΕ Άρης θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (συνολικά 13) και μάλιστα από μειονεκτική θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags