Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα - Ολυμπιακός: "Πληρώνει τον Ουάρντα ο ΠΑΟΚ - Αντί Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό - Συνεργασία με Φορτούνη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-26 16:59:00

"Πληρώνει τον Ουάρντα ο ΠΑΟΚ - Αντί Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό - Συνεργασία με Φορτούνη"

του Γιώργου Κτενά
"Πληρώνει τον Ουάρντα ο ΠΑΟΚ - Αντί Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό - Συνεργασία με Φορτούνη"

Το συμβόλαιό με την Ανόρθωση και οι φήμες για επιστροφή στην Ελλάδα. Το όνομα του Αιγύπτιου άσου βρέθηκε στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του καλοκαιριού.
 

Ολυμπιακός - Αμρ Ουάρντα: Ως κεραυνός εν αιθρία εμφανίστηκε το όνομα του Αιγύπτιου στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, καθώς ο πρώην άσος τού ΠΑΟΚ έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο αλλά έχει και ζόρικο χαρακτήρα.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Ανδρέα Ροκόπο, Κύπριο δημοσιογράφο που παρακολουθεί στενά φέτος την πορεία Ουάρντα με τη φανέλα της Ανόρθωσης, για να συλλέξουμε πληροφορίες για την περίπτωσή του.

 

"Αριστερός εξτρέμ που συγκλίνει - Θα ξεκλείδωνε παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Ουάρντα"

Ανδρέα, πώς είναι η χρονιά που κάνει φέτος ο Ουάρντα στην Ανόρθωση και σε ποιες θέσεις αγωνίζεται;

"Ξεκινά σχεδόν πάντα αριστερός εξτρέμ, όχι όμως πάνω στην γραμμή. Και συγκλίνει προς τα μέσα. Για αυτό έχει καλή συνεργασία με τον αριστερό μπακ Κορέια και του ανοίγει τους χώρους. Για αυτό και ο Κορέια είναι φέτος από τους κορυφαίους και έχει πολλές ασιστ".

Το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ θεώρησαν ότι δεν χωράει στην ομάδα τους - Θεωρείς ότι ήταν σωστή απόφαση;

"Με βάση την πορεία που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει ότι έχει έλλειψη μεσοεπιθετικά. Αλλά ένας παίκτης με την ποιότητα του Ουάρντα θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις ξεκλειδώνοντας κάποιες άμυνες σε παιχνίδια όπου ο ΠΑΟΚ έχασε η έφερε ισοπαλία".

"Τον πληρώνει ο ΠΑΟΚ στην Ανόρθωση - Θα έπαιζε φέτος στον Ολυμπιακό - Συνεργασία με Φορτούνη-Βαλμπουενά"


Δημοσιεύματα στην Ελλάδα αναφέρουν ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει με το συμβόλαιό του;

"Τελειώνει το συμβόλαιο του τον Μάη. Η Ανόρθωση προσπαθεί να τον κρατήσει Ένα πόσο πληρώνει αποζημίωση ο ΠΑΟΚ και αυτό βοήθησε σημαντικά την Ανόρθωση να τον έχει στο ρόστερ φέτος. Η Ανόρθωση προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση για να τον έχει και του χρόνου".

Μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

"Με βάση τα όσα έδωσαν φέτος του Ολυμπιακού οι εξτρέμ, αν έπαιζε θα είχε σίγουρα πολλές συμμετοχές. Γιατί Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες δεν ανταποκρίθηκαν καθόλου. Με δεδομένο ότι αυτοί οι δύο θα είναι εκτός του χρόνου, ο Ολυμπιακός θα πάρει βασικούς εξτρέμ και δεν μπορούμε να ξέρουμε για του χρόνου τι ανταγωνισμός θα υπάρχει και αν χωρά ο Ουάρντα".

Με ποιους από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού θα ταίριαζε να παίξει στην 11άδα;

"Με τον τρόπο που παίζει ο Ουάρντα όπου είναι με κοντικές πάσες και 1-2 σε κλειστούς χώρους θα είχε καλή συνεργασία με Φορτούνη και Βαλμπουενά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μαρινάκη-Μαρτίνς για 4+2 μεταγραφές 11αδας - Αποφάσεις για Βατσλίκ, Καμαρά, Ελ Αραμπί
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags