Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμφωνία Μαρινάκη-Μαρτίνς για 4+2 μεταγραφές 11αδας - Αποφάσεις για Βατσλίκ, Καμαρά, Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-26 13:25:00

Συμφωνία Μαρινάκη-Μαρτίνς για 4+2 μεταγραφές 11αδας - Αποφάσεις για Βατσλίκ, Καμαρά, Ελ Αραμπί

του Παναγιώτη Νικολάου
Συμφωνία Μαρινάκη-Μαρτίνς για 4+2 μεταγραφές 11αδας - Αποφάσεις για Βατσλίκ, Καμαρά, Ελ Αραμπί

Ο... νέος Τσιμίκας, τα χρόνια του Εμβιλά και ποιοι αποχωρούν από το Λιμάνι. Διοίκηση και προπονητές έχουν συμφωνήσει για τις πρώτες προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα από το μεταγραφικό παζάρι και έχουν δώσει σχετική εντολή σε σκάουτς και ατζέντηδες. Τι ψάχνουν, τα συμβόλαια που θα ανανεώσουν και ποιοι θα φύγουν!
 

Το κουμπί για… restart αναμένεται να πατήσουν στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, καθώς ήδη έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ. Αρκετοί παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, έχουν απογοητεύσει με την πορεία τους, ενώ για άλλους φαίνεται ότι έχει κλείσει ο κύκλος τους στην ομάδα.

Πέδρο Μαρτίνς και Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση της ομάδας και έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις, ενώ έχουν δοθεί και οι σχετικές οδηγίες σε συνεργάτες και agents, σχετικά με τους παίκτες που ψάχνουν για το καλοκαίρι.

Στο Λιμάνι λοιπόν, εφόσον δεν υπάρξουν νέες… αναταραχές και καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με double, αναμένεται να γίνουν συγκεκριμένες προσθήκες, με στόχο την αναβάθμιση ποιοτικά του ρόστερ. Προτεραιότητα λοιπόν αποτελεί η απόκτηση δύο μπακ, αριστερού και δεξιού, καθώς οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ έχουν ξεκάθαρα… ταβάνι και δεν μπορούν να μπουν σε σύγκριση με τους Τσιμίκα και Ελαμπντελαουϊ. Στόχος είναι να έρθουν δύο ακραίοι αμυντικοί, που θα μπορούν να παίξουν άνετα στο επίπεδο Champions League και να αποτελούν εναλλακτική επιλογή οι φετινοί, εάν δεν αποχωρήσουν.



Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες ψάχνουν ήδη στην αγορά για έναν κεντρικό χαφ, καθώς φέτος υπάρχει τεράστιο ζήτημα στη μεσαία γραμμή. Μπορεί στο ρόστερ να παρατηρείται… πληθώρα δεκαριών, όμως στα κεντρικά χαφ είναι φανερό πως υπάρχει έλλειψη. Ο Γιαν Εμβιλά είναι με διαφορά ο κορυφαίος, όμως λόγω ηλικίας χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ο Μαντί Καμαρά είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Οι άνθρωποι της ομάδας θα συζητήσουν μαζί του το καλοκαίρι και θα αποφασίσουν αν θα ψάξουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν.

Επίσης, στην αγορά οι σκάουτς του Ολυμπιακού αναζητούν και τουλάχιστον έναν «ενδεκαδάτο» εξτρέμ, καθώς οι φετινές μεταγραφές των Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου δεν απέδωσαν και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν… πακέτο το καλοκαίρι. Μαρτίνς και διοίκηση έχουν συμφωνήσει πως είναι μεγάλη ανάγκη να αποκτηθεί ένας παίκτης ποιοτικός, που θα μπορεί να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Το sportdog.gr σας αποκάλυψε πως ψηλά στη σχετική λίστα του Φρανσουά Μοντεστό βρίσκεται ο Γιάκομπ Μπρούουν Λάρσεν!

Τέλος, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα του τερματοφύλακα και του επιθετικού. Ο Τομάς Βατσλίκ έχει υπογράψει 1+1, ωστόσο το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στο Λιμάνι, κάτι που αποτελεί επιθυμία και των δύο πλευρών. Όσον αφορά την επίθεση, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει πρόταση στα χέρια του τόσο από το Λιμάνι όσο και από το Κατάρ και καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει το καλοκαίρι. Ήδη πάντως οι «Ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για τον διάδοχό του, σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποφασίζουν Κλοπ και Λίβερπουλ για Τσιμίκα - Τον... έκοψε ο Μπέντο - Να γυρίσει στον Ολυμπιακό..."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags