Champions League: Απίστευτος αγώνας στο Μάντσεστερ με την Σίτι να είναι η νικήτρια με 4-3, απέναντι στη Ρεάλ και να παίρνει έστω και μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στο Παρίσι. Οι Πολίτες ήταν καταιγιστικοί στην αρχή της αναμέτρησης και με γκολ των Ντε Μπρόινε και Γκαμπριέλ Χεσούς προηγήθηκαν με 2-0 στο 11'. Η Βασίλισσα θα αντιδράσει με τον Μπενζεμά, μειώνοντας, ενώ παρά το νέο γκολ του Φόντεν στην αρχή του δευτέρου μέρους, ο Βινίσιους θα είναι αυτός που θα μειώσει άμεσα. Ο Μπερνάντο Σίλβα με εκπληκτικό γκολ θα κάνει το 4-2, όμως η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεζεμά θα κρατήσει την ομάδα του ζωντανή για την ρεβάνς της Μαδρίτης.

Ο ημιτελικός του Έτιχαντ θα ξεκινήσει με τους Πολίτες να πατάνε… γκάζι από την αρχή και μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης θα καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα. Ο Μαχρέζ θα κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ντε Μπρόινε, από την θέση του κρυφού φορ, με κεφαλιά "ψαράκι" θα νικήσει τον Καρβαχάλ και θα κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι θα είναι καταιγιστικοί καθώς στο 11΄θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ θα κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, αυτή τη φορά, με τον Γκαμπριέλ Χεσούς να παίρνει την κόντρα και από κοντά να μην έχει πρόβλημα να κάνει το 2-0 με πλασέ. Η Ρεάλ ήταν αναγκασμένη να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έκανε την άμυνά της ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Άγγλων, με τους Μιλιτάο και Αλάμπα να έχουν αρκετά προβλήματα.

Στο 26' η Σίτι θα αγγίξει και το τρίτο γκολ, όταν ο Ντε Μπρόινε θα πασάρει στον Μαχρέζ που θα βγει μόνος του απέναντι στον Κουρτουά, όμως αντί πασάρει στον Βέλγο ή τον Φόντεν που ήταν δίπλα του σούταρε από το πλάι, με την μπάλα να φεύγει άουτ και τον Γκουαρντιόλα γίνεται έξαλλος. Τρία λεπτά μετά και πάλι οι γηπεδούχοι θα βγουν στην κόντρα, όμως το σουτ του Φόντεν θα περάσει άουτ, ενώ στην επόμενη φάση η Βασίλισσα θα φτάσει κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Αλάμπα, μετά από σέντρα του Μπενζεμά, που για λίγα εκατοστά δεν θα βρει στόχο. Η Ρεάλ θα βρει το γκολ που έψαχνε όταν στο 33' μετά από σέντρα του Μεντί ο Μπενζεμά με βολέ θα κάνει το 2-1, ενώ στην επόμενη φάση ένα πολύ δυνατό σουτ του Ροντρίγκο θα αποκρούσει πολύ δύσκολα ο Έντερσον γλιτώνοντας την ομάδα του από την ισοφάριση.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι θα προσπαθήσει να πετύχει και τρίτο γκολ και μάλιστα στο 48΄θα χάσει τεράστια ευκαιρία για να το πραγματοποιήσει. Ο Μαχρέζ θα φύγει στην κόντρα, απέναντι από τον Κουρτουά, όμως το σουτ του θα σταματήσει στο δοκάρι της Βασίλισσας, ενώ στη συνέχεια η μπάλα θα φτάσει στον Φόντεν που θα προσπαθήσει να τη στείλει στα δίχτυα, με τον Καρβαχάλ να διώχνει πάνω στη γραμμή. Οι Πολίτες όμως θα είναι αυτοί που θα βρουν δίχτυα, όταν στο 53', ο Φερναντίνιο θα κλέψει την μπάλα και θα σεντράρει από τα δεξιά, με τον Φόντνεν με κεφαλιά να κάνει το 3-1. Η απάντηση των Μαδριλένων θα είναι άμεση, καθώς δύο λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος μέσος της Σίτι θα κάνει λάθος, με τον Βινίσιους να παίρνει την μπάλα στο κέντρο και μετά από ατομική ενέργεια θα πλασάρει σωστά τον Έντερσον κάνοντας το 3-2.

Στο 67' οι Πολίτες θα απειλήσουν ξανά, όταν ο Ζιντσένκο θα κάνει τη σέντρα, με τον Λαπόρτ να σουτάρει με την μια, όμως ο Κουρτουά θα είναι σε σωστό σημείο και θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο 74' οι γηπεδούχοι θα πάρουν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν ο Ζιντσένκο θα κάνει ωραία προσπάθεια και θα ανατραπεί έξω από την μεγάλη περιοχή της Ρεάλ, με τους παίκτης των Μαδριλένων να περιμένουν φάουλ και τον διαιτητή να αφήνει το πλεονέκτημα, με τον Μπερνάντο Σίλβα να κάνει με φανταστικό σουτ το 4-2. Μάλιστα στην επόμενη φάση λίγο έλειψε να γίνει το 5-2, όταν το σουτ του Μαχρέζ, μετά από ωραία ενέργεια θα φύγει ελάχιστα έξω.

Οι Μαδριλένοι θα ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 80' όταν ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι σε χέρι του Λαπόρτ μέσα στην περιοχή και τον Μπενζεμά να ευστοχεί στην εκτέλεση κάνοντας το 4-3. Οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν ξανά με τον Μπραχίμ Ντίας σε συνεχόμενες φάσεις να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με το 4-3 να παραμένει μέχρι το τέλος δίνοντας το μικρότερο δυνατό προβάσιμα στη Σίτι ενόψει της ρεβάνς στην Μαδρίτη!