Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αλλάζει το σχέδιο Μαρτίνς λόγω Μανωλά - Κίνηση... ματ σε Λουτσέσκου - Οι 11αδες του ημιτελικού
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 12:53:00

Αλλάζει το σχέδιο Μαρτίνς λόγω Μανωλά - Κίνηση... ματ σε Λουτσέσκου - Οι 11αδες του ημιτελικού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλάζει το σχέδιο Μαρτίνς λόγω Μανωλά - Κίνηση... ματ σε Λουτσέσκου - Οι 11αδες του ημιτελικού!

Πώς θα παίξουν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και οι πρώτες οδηγίες για το μεγάλο παιχνίδι, από το οποίο και θα μάθουμε τη δεύτερη ομάδα του τελικού στο Κύπελλο. Τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος στο Λιμάνι και γιατί ο Ραζβάν ζήτησε... ηρεμία στα πρώτα λεπτά. Τα "όπλα" των δύο προπονητών.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με τον Κώστα Μανωλά φαίνεται ότι υπάρχει στο Λιμάνι, καθώς ο πεπειραμένος στόπερ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο ισχίο και θα μείνει εκτός 11άδας για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Δικέφαλο!

 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι έτσι κι αλλιώς ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολιζεται να χρησιμοποιήσει τον Σισέ δίπλα στον Σωκράτη, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη είναι δεδομένη η παρουσία του αριστεροπόδαρου στόπερ μαζί με τον Παπασταθόπουλο. Άρα ο Μανωλάς θα μείνει στον πάγκο και, αν χρειαστεί, θα παίξει στη διάρκεια του αγώνα.

 

Στο βασικό σχήμα φαίνεται ότι θα βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες με τον Μασούρα, προκειμένου να υπάρχει ταχύτητα στα άκρα αλλά και αποδοτικότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία, καθώς και αμφότεροι είναι παίκτες που μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό που επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι Κυπέλλου, είναι η εντολή που έχει δώσει ο Μαρτίνς ώστε ο Ολυμπιακός να "πνίξει" τον ΠΑΟΚ από την αρχή του αγώνα. Προκειμένου να εκμεταλλευτεί και την έδρα του...

 

Ο λόγος; Οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ κουρασμένοι με τους 50+ αγώνες ήδη μέσα στη σεζόν, και αν κάποιος αντίπαλος τούς αρπάξει από τον λαιμό, ελέγξει τον ρυθμό και πετύχει ένα γρήγορο γκολ, τότε το παιχνίδι μπορεί να πάρει την τροπή που θέλουν οι Πειραιώτες.

 

Υπάρχουν, βέβαια, φωνές που αναφέρουν ότι ίσως οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κάνουν από την αρχή παιχνίδι κυριαρχίας και να επιβάλλουν τον υψηλό ρυθμό τους, που θα αποδιοργανώσει τον κουρασμένο Δικέφαλο, αλλά όλα αυτά μένει να απαντηθούν στο χορτάρι σε λίγες ώρες...

 

Στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να βάλει τον Ντούγκλας Αουγκούστο δίπλα στον Κούρτιτς, με τους Ζίβκοβιτς, Μπίσεβαρ και Μουργκ (ή Μιτρίτσα) μπροστά τους, συν τον Άκπομ στην κορυφή.

 

Οι απουσίες των Βιεϊρίνια, Καντουρί, Ζαμπά στοιχίζουν πολύ στον Λουτσέσκου, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που θα παίξει πιο πίσω ο Ντούγκλας και μειώνονται οι λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει πολύ προσεκτικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, γιατί γνωρίζουν ότι θα έχει φούρια ο αντίπαλος, και θεωρούν ότι με τον χρόνο σύμμαχο μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Τέλος, έχει ζητήσει προσοχή στα στημένα, ειδικά από τη στιγμή που θα παίξει ο Σισέ που είναι κίνδυνος-θάνατος στις κεφαλιές...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Κλοπ για Τσιμίκα - Δύο προτάσεις από Premier - "Πόρτα" Μαρτίνς σε Ουάρντα, πιθανό για ΠΑΟ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags