Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χωρίς κόσμο και Διούδη ο Παναθηναϊκός - Ιντριγκάρει ο τελικός με... Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 15:40:00

"Χωρίς κόσμο και Διούδη ο Παναθηναϊκός - Ιντριγκάρει ο τελικός με... Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Χωρίς κόσμο και Διούδη ο Παναθηναϊκός - Ιντριγκάρει ο τελικός με... Ολυμπιακό"

Ποια θα είναι η 11αδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον δεύτερο ημιτελικό με τη Λαμία και η... συνάντηση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.
 

Ραντεβού με την ιστορία του έχει το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός. Οι «Πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Να υπενθυμίσουμε πως στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει με 1-0. Πράγμα που σημαίνει πως απόψε έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό Κυπέλλου μετά από 8 χρόνια.

Ιντριγκάρει αρκετά ένας ενδεχόμενο ζευγάρι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

Μιλώντας στον Over FM ο Στέλιος Σαρέσκος, ανέφερε πως ιντριγκάρει αρκετά ένας ενδεχόμενος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δύο ομάδες αντιμέτωπες ήταν το 2004 στην Νέα Σμύρνη. Τότε το «Τριφύλλι» με δύο τέρματα του Μιχάλη Κωνσταντίνου και ένα του Δημήτρη Παπαδόπουλου κατέκτησε το ντάμπλ καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κατακτήσει το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα

Δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς να χρησιμοποιεί τους ίδιους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς της Λεωφόρου. Ωστόσο στον πρώτο αγώνα υπήρξε το δίλημμα με το ποιος θα υπερασπιστεί τα γκολποστ του Παναθηναϊκού. Μια πρώτη σκέψη ήταν να χρησιμοποιηθεί ο Σωκράτης Διούδης. Όμως έγινε αλλαγή της τελευταίας στιγμής  και κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μπρινιόλι.

«Καθαρό» το ιατρικό δελτίο

Πέραν από τις ήδη γνωστές απουσίες (Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Λούντκβιστ, Αγιούμπ και Βαγιαννίδης) ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έτσι θα κατέβει με όλους τους βασικούς παίκτες.

Με επιθετικές διαθέσεις θα κατέβει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν θα κατέβει στο ματς με σκοπό να κλειστεί στην άμυνα και να περιμένει την μια πιθανότητα να επιτεθεί. Θα παίξει όπως έπαιξε στο πρώτο ματς. Θα φυλάξει τα νώτα του αλλά δεν επιτεθεί άναρχα.

Δεν θα έχει κόσμο το «Τριφύλλι»

Εδώ και μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η είσοδος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τους φίλους της Λαμίας θα είναι ελεύθερη. Κάτι που αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «Πράσινους»να ενισχύσουν την ομάδα εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Οπότε στο ΔΑΚ Λαμίας θα βρίσκονται φίλοι μόνο της γηπεδούχου ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags