Facebook Pixel Ονειρεύεται τον τελικό στο Παρίσι η Λίβερπουλ! Καθάρισε 2-0 τη Βιγιαρεάλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 23:52:00

Ονειρεύεται τον τελικό στο Παρίσι η Λίβερπουλ! Καθάρισε 2-0 τη Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ονειρεύεται τον τελικό στο Παρίσι η Λίβερπουλ! Καθάρισε 2-0 τη Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αγγλική ομάδα πήρε προβάδισμα πρόκρισης! Της ακυρώθηκαν δύο γκολ.

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League πήρε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ στο Άνφιλντ και πλέον θέτει υποψηφιότητα για το Παρίσι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ μπήκε ορεξάτη και με σαφή διάθεση, να πιέσει ψηλά σε σημείο να εξελίσσεται σε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν και το σπρώξιμο του κόσμου που δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 12' με τον Σαλάχ να βρίσκει τον Μανέ που πήρε την κεφαλιά από πολύ κοντά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ έκανε την πρώτη του απόκρουση στο ματς. Ο Ντίας έπιασε δυνατό σουτ από μακρυά με τον Ρούλι να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Ήταν ένα χρονικό σημείο που οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους που απείλησαν και στο 15'. Ο Τιάγκο σούταρε μετά από κόρνερ με τον γκολκίπερ των Ισπανών να διώχνει με δυσκολία.

Στο 27', ο Μανέ βρήκε τον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος έπιασε φαλτσαριστό πλασέ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 31' ο Ρούλι απέκρουσε με αστάθεια το σουτ του Τιάγκο, ο οποίος είχε δοκάρι στο 42', που ήταν η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους. Η Βιγιαρεάλ σε αυτό το 45λεπτο είχε μόνο μία τελική, αυτή του Λο Σέλσο στο 36'.

Ό,τι δεν κατάφερε η Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε αρκετά γρήγορα στο δεύτερο. Στο 53', ο Χέντερσον σέντραρε από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Εστουπινιάν και μπέρδεψε τον Ρούλι, που ακούμπησε τη μπάλα αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ! Τρία λεπτά αργότερα, ο Σαλάχ πέρασε τη μπάλα από τη μύτη της βελόνας, έβγαλε τον Μανέ ενώπιος ενωπίω με τον Ρούλι για το 2-0. Σημειωτέον, ότι στο 50' είχε ακυρωθεί γκολ του Φαμπιάνο ως οφσάιντ, ενώ το... έργο επαναλήφθηκε και στο 64' με τον Ρόμπερτσον.

Η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει τα ηνία του ματς, αν και ο ρυθμός έπεσε αισθητά μετά το 70' εξαιτίας των αλλαγών που έκαναν και οι δύο ομάδες. Το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους με τη Λίβερπουλ να παίρνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags