Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Συμφώνησαν Νικολακόπουλος - Καρπετόπουλος - "Παίζει το πρωτάθλημα με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός"! (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 14:42:00

Συμφώνησαν Νικολακόπουλος - Καρπετόπουλος: "Παίζει το πρωτάθλημα με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός"! (Audio)

Sportdog Team
Συμφώνησαν Νικολακόπουλος - Καρπετόπουλος: "Παίζει το πρωτάθλημα με ΠΑΣ ο Ολυμπιακός"! (Audio)

Όλα στον... αέρα παρά το +11! Ποιο το μεγάλο πρόβλημα των Πειραιωτών στη φετινή σεζόν και γιατί δεν υπήρξε καμία βελτίωση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τους τελευταίους μήνες.

Τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο σχολίασε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ εξέφρασε την άποψη ότι οι Πειραιώτες μπορούσαν να προκριθούν, έχοντας σαφώς πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους, συμπληρώνοντας όμως ότι αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα που είναι ευδιάκριτη εδώ και καιρό. Πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται πολλά το καλοκαίρι προκειμένου να παίξει πάλι καλό ποδόσφαιρο και να είναι πιο ανταγωνιστικός στην Ευρώπη σε σχέση με φέτος.

Τόνισε δε, ότι αυτήν την στιγμή προέχει να νικήσει τον ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη το εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και, αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, μπορεί να διαμορφωθούν βαθμολογικές συνθήκες που θα δημιουργήσουν κινδύνους για το φινάλε


Ο Αντώνης Καρπετόπουλος στο σχόλιό του, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός παίζει με τα Γιάννινα το πρωτάθλημα και δεν το έχουν καταλάβει. Αν δεν θέσουν αυτή την ομάδα προ των ευθυνών τους, να τους κλείσουν σε ένα ξενοδοχείο, δεν θα αλλάξει. Ποιον ΠΑΟΚ; Τους έχουν πείσει ότι έχει τελείωσει το πρωτάθλημα. Η πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, εξαρτάται από το να γκελάρει ο ΠΑΟΚ. Εγώ δεν λέω θα το χάσει ή θα το κερδίσει. Αλλά αν είχε πάρει τα τελευταία παιχνίδια ο Δικέφαλος, θα κάναμε άλλη συζήτηση. Είναι τρελό, δεν υπάρχει αυτό που κάνουν. Ποντάρουν στην ανικανότητα του άλλου για να πάρουν το πρωτάθλημα»!


Από την πλευρά του, ο Κώστας Νικολακόπουλος πρόσθεσε: «Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι δεν υπάρχει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Θυμόμαστε πως αποκλείστηκε και από τη Λουντογκόρετς. Ας δούμε και τις ευκαιρίες που έκανε ο ΠΑΟΚ, τις πάσες του Μπουχαλάκη στους αντιπάλους, τα λάθη του Σισέ για να γίνουν ευκαιρίες και τον Λαλά που δεν μπορεί να κόψει μία φάση στην πλάτη του, όπως στο γκολ. Ο Ολυμπιακός παίζει δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και μετά από αυτά τα δεδομένα μπορούν να έχουν αλλάξει. Ατυχώς, ήταν σωστή τελικά η επισήμανση πως ο Ολμυπιακός πρέπει να κερδίσει πάση θυσία τον ΠΑΣ. Υπάρχουν έξι ντέρμπι μπροστά...».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags