Facebook Pixel Άρης: Μεγάλος προβληματισμός στον Άρη - Αυτός έχασε την θέση του στην ομάδα - Από πρώτος... τέταρτος
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 23:10:00

Μεγάλος προβληματισμός στον Άρη - Αυτός έχασε την θέση του στην ομάδα - Από πρώτος... τέταρτος

Sportdog Team
Μεγάλος προβληματισμός στον Άρη - Αυτός έχασε την θέση του στην ομάδα - Από πρώτος... τέταρτος

Μπορεί στους Κίτρινους ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να ήταν βασικότατος στο σύνολο του Μπούργκος όμως οι πρόσφατες εμφανίσεις του έχουν προβληματίσει πολύ τους ανθρώπους της ομάδας και βρίσκεται πλέον χαμηλά στο ροτέισον.

Άρης: Ο Μπαντού Εντιαγέ ήταν μία από τις σημαντικές καλοκαιρινές επενδύσεις του Άρη. Βαρύ βιογραφικό, με μερικές δεκάδες εκατομμύρια να έχουν πέσει στα πόδια του για μεταγραφές, ο Σενεγαλέζος αποκτήθηκε για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Και η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν κάτι τέτοιο συνέβαινε. Άλλωστε αυτό καταδεικνύουν οι 33 συμμετοχές (με 4 γκολ κι άλλες τόσες ασίστ). Η αλήθεια ωστόσο είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο έμπειρος μέσος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Έπαιξε ένα ημίχρονο στο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Playoffs, μετά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε για ένα μισάωρο, σ’ ένα ματς που Λούκας Σάσα δεν ήταν διαθέσιμος, αλλά ο Μπούργος προτίμησε να βάλει τον Ντουκουρέ.

Επί της ουσίας και με την επιστροφή του Σάσα, ο Εντιαγέ αυτή τη στιγμή στην ιεραρχία είναι τέταρτος (πίσω από Ματίγια, Σάσα και Ντουκουρέ).

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags