Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Στην παγίδα Λουτσέσκου ο Ολυμπιακός - Επτά μεταγραφές - Μακάρι για ΠΑΟΚ να φύγει ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-28 19:44:00

"Στην παγίδα Λουτσέσκου ο Ολυμπιακός - Επτά μεταγραφές - Μακάρι για ΠΑΟΚ να φύγει ο Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Στην παγίδα Λουτσέσκου ο Ολυμπιακός - Επτά μεταγραφές - Μακάρι για ΠΑΟΚ να φύγει ο Μαρτίνς"

Το... ηρωικό πρωτάθλημα του Πέδρο και το "μάθημα" στον Ραζβάν! Πώς κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση ο Δικέφαλος, τα όσα υπερβολικά ακούγονται για τον Πορτογάλο προπονητή των Πειραιωτών και η εντυπωσιακή δουλειά του και οι αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι στα ρόστερ. Ποιες οι εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Την επικαιρότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ κυρίως μετά την πρόκριση στον τελικό τού Κυπέλλου εναντίον τού Ολυμπιακού στο Φάληρο και την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα, σχολίασε μέσω του sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε, ακόμα, στη μουρμούρα που υπάρχει από μερίδα οπαδών για τον Πέδρο Μαρτίνς, στους παίκτες τού Λουτσέσκου που του έδωσαν μάθημα στο Καραϊσκάκη, αλλά και στις μεταγραφές που χρειάζονται οι Θεσσαλονικείς για να έχουν διαφορετική παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα.

"Στην παγίδα τού Λουτσέσκου ο Ολυμπιακός - Ο χειρότερος των τελευταίων πέντε ετών - Μακάρι να διώξει τον Μαρτίνς"

Κύριε Νίκο, πώς είδες τη ρεβάνς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη;

"Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έπεσε στην παγίδα του Λουτσέσκου, που ήταν συγκεκριμένη από την αρχή του αγώνα: Να κουράσει τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας ότι οι παίκτες του δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Ήταν και τυχερός σε μια-δύο περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να πάει το ματς στην παράσταση. Ο Λουτσέσκου το πέτυχε και αποδείχτηκε ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι ο χειρότερος των τελευταίων πέντε ετών".

Υπάρχει μουρμούρα για τον Πέδρο Μαρτίνς - Θεωρείς ότι είναι άδικη;

"Μακάρι να διώξει ο Ολυμπιακός τον Μαρτίνς για τα υπόλοιπα κλαμπ, γιατί αυτός τον έκανε ομάδα. Το γεγονός ότι έχει πάρει και φέτος το πρωτάθλημα χωρίς μεταγραφές, με παίκτες μικρής εμβέλειας σε σχέση με το όνομα του Ολυμπιακού, δείχνει ότι είναι ηρωική η ενέργεια να πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Ήταν και ο ΠΑΟΚ που κοιμόταν μέχρι τον Γενάρη".

"Πήρε μάθημα από τους παίκτες του ο Λουτσέσκου - Λίγος για τον ΠΑΟΚ ο... - Στο χέρι του Σαββίδη"

Διαχείριση Λουτσέσκου;

"Στο Καραϊσκάκη πήρε ένα μάθημα από τους δικούς του παίκτες ο Λουτσέσκου, καθώς το εφάρμοσε αυτό που λέμε εδώ και καιρό στη Θεσσαλονίκη: Να παίξει με δύο επιθετικούς. Ο ένας έκανε την πάσα και ο άλλος έβαλε το γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που θα μπορούσε σε κάποια παιχνίδια να βάλει τα δύο βουνα άλλα μπροστά, ώστε να μην είχε απώλειες. Ο Λουτσέσκου είναι αυτός που επέλεξε τους παίκτες και είχε συμμετοχή στην πρόκριση. Εντάξει, ο Μουργκ δεν δείχνει ότι μπορεί, είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ, αλλά όταν μπήκε ο Μιτρίτσα έκανε άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα. Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έχει την υπογραφή του Λουτσέσκου".

Πού χρειάζεται ενίσχυση για να έχει διαφορετική παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα;

"Ο ΠΑΟΚ θέλει έξι παίκτες από το πάνω ράφι και είναι συγκεκριμένοι: Τερματοφύλακας, αριστερός μπακ, κεντρικός αμυντικός, 8άρι, 10άρι και έναν εξτρέμ - Με δεδομένο ότι θα μείνουν Τσόλακ και Ολιβέιρα στην επίθεση, με εναλλακτική λύση τον Κούτσια".

Τέλος, μπορούμε να πούμε δύο πράγματα για τη νέα Τούμπα;

"Η εξέλιξη που υπάρχει είναι θετική μετά την απόφαση του ΣτΕ που οριστικοποιεί το Προεδρικό Διάταγμα. Είναι στα χέρια του Ιβάν η ιστορία τώρα, αφού έχει δηλώσει ότι όταν πάρει το Προεδρικό Διάταγμα θα ξεκινήσει αμέσως την έκδοση αδειών γκρεμίσματος και χτισίματος. Ένα όνειρο 100άδων χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί, καθώς το χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι το 2026 θα μπει στο νέο γήπεδο, τη χρονιά που θα γιορτάσει τα 100ά γενέθλια του συλλόγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγας είσαι Ραζβάν και θαυμαστό το έργο σου! Απέτυχε ο Μαρτίνς με ΠΑΟΚ - Ο Ολυμπιακός θυμίζει ΑΕΚ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags