Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς στον... τελικό με Άρη - Μεγάλη ευκαιρία για Παναθηναϊκό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-29 13:55:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς στον... τελικό με Άρη - Μεγάλη ευκαιρία για Παναθηναϊκό"

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς στον... τελικό με Άρη - Μεγάλη ευκαιρία για Παναθηναϊκό"

Πώς θα παίξουν οι Πράσινοι στο παιχνίδι της Κυριακής και γιατί η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρίνει την τελική κατάταξη. Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί του Άρη και αναφέρθηκε στην πιθανότητα sold out την Κυριακή.
 

Την δυνατότητα να ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει ο Παναθηναϊκός με νίκη επί του Άρη και… δεν πρέπει να την χάσει, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μπρινιόλι και Ρούμπεν έκαναν θεραπεία αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερο προς το να παίξουν με τον Άρη. Ο Ιταλός έχει μια ενόχληση κάτω από τα πλευρά που έχει προκύψει από τον αγωνιστικό χώρο στην Λαμία, θέλει χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα παίξει την Κυριακή. Όπως και ο Ισπανός. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόλαβε να χαρεί την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, γιατί ακολουθούν δύο σημαντικά ματς. Στον πρώτο γύρο έκανε δύο ισοπαλίες διαφορετικές με ΑΕΚ και Άρη. Στην Λεωφόρο έκανε το χειρότερό του παιχνίδι, ενώ στη Θεσσαλονίκη άλλαξε σχηματισμό και μπορούσε ακόμα και να κερδίσει. Ωστόσο, με αυτές έμεινε ζωντανός για την Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το βράδυ να είναι τρίτος. Αν φέρει ισοπαλία μπλέκει, αν κερδίσει θα είναι καλά. Θα πάει να παίξει στο ΟΑΚΑ για δύο αποτελέσματα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί την Κυριακή με τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, με τον Χερμάν Μπούργος να χρησιμοποιεί και διάφορα συστήματα.

Ενώ ανέφερε πως ναι μεν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για την Λεωφόρο, αλλά όχι πολλά, θεωρώντας πολύ πιθανό να υπάρξει και sold out.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags