Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: "Τινάζει την μπάνκα" ο Μπακασέτας - Μεταγραφή σε κορυφαίο πρωτάθλημα - "Έγκλημα" της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-30 15:00:00

"Τινάζει την μπάνκα" ο Μπακασέτας - Μεταγραφή σε κορυφαίο πρωτάθλημα - "Έγκλημα" της ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τινάζει την μπάνκα" ο Μπακασέτας - Μεταγραφή σε κορυφαίο πρωτάθλημα - "Έγκλημα" της ΑΕΚ!

Ούτε Σπόρτινγκ ούτε Φιορεντίνα, βάζει υπογραφή και αλλάξει επίπεδο! Ο Έλληνας άσος σηκώνει το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Τράμπζονσπορ και… αλλάζει ζωή, καθώς ετοιμάζεται να αλλάξει χώρα και πρωτάθλημα. Από πού υπάρχει ενδιαφέρον;

 

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση του τουρκικού Πρωταθλήματος με την Τράμπζονσπορ και να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας.

Μόλις στη δεύτερή του σεζόν στην Τραπεζούντα, ο "Μπάκα" κάνει τρομερά πράγματα και είναι ο ηγέτης της Τράμπζονσπορ, μετρώντας 8 γκολ και 4 ασίστ. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία και στην Εθνική Ελλάδας, οι μετοχές του βρίσκονται πλέον στα ύψη.

Η ρήτρα αγοράς που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Μπακασέτα ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ και τα σενάρια για τον διεθνή μέσο έχουν "φουντώσει", μιας και θεωρείται δεδομένο ότι ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους.

Ο αριστεροπόδαρος άσος συνδέεται κατά κόρον βάσει τουρκικών ρεπορτάζ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν λείπουν και οι αναφορές σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, στη μανατζερική πιάτσα έχουν την τιμητική τους οι "ψίθυροι" πως ο Μπακασέτας περιμένει κάτι καλό από την Ιβηρική Χερσόνησο. Όχι όμως από την Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ, αλλά από την Ισπανία!

Η La Liga θεωρείται το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα παγκοσμίως και σίγουρα η προοπτική μετακόμισης στην Ισπανία αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για οποιονδήποτε φιλόδοξο ποδοσφαιριστή. Εκτός από τις τρεις μεγάλες δυνάμεις (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο), οι Ισπανοί διαθέτουν ομάδες με μεγάλες προοπτικές για ευρωπαϊκή διάκριση (βλέπε Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη) και γερά πορτοφόλια. Αν όντως καταφθάσει μια ικανοποιητική πρόταση για τον "Μπάκα", θα είναι δύσκολο να αρνηθεί τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα του.

Το αν το εν λόγω σενάριο γίνει πραγματικότητα θα φανεί προσεχώς, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι... μεγάλο για τον Τάσο Μπακασέτα. Όχι κι άσχημα για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε αντιμέτωπος με έντονη αμφισβήτηση στην Ελλάδα και έφυγε από την ΑΕΚ αντί 500.000 ευρώ...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από Ολυμπιακό, "βουίζει η πιάτσα" για ΑΕΚ - Διώχνει κορυφαίο άσο ο Άρης - "Γκρίνια" στον ΠΑΟ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags