Facebook Pixel Το υπέροχο γράμμα ενός μικρού φίλου της Μίλγουολ
| 2022-05-01 04:33:00

Το υπέροχο γράμμα ενός μικρού φίλου της Μίλγουολ

Sportdog Team
Το υπέροχο γράμμα ενός μικρού φίλου της Μίλγουολ

Ο εικονιζόμενος παίκτης είναι ο 23χρονος full back της Millwall, Danny McNamara. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, λίγο πριν από τον αγώνα της ομάδας του με την Birmingham, ο McNamara έλαβε ένα πολύ ιδιαίτερο και ασυνήθιστο γράμμα.

Το γράμμα ήταν από έναν 7χρονο οπαδό των Λιονταριών. Ο μικρός fan όμως δεν είχε γράψει απλά ένα γράμμα λατρείας προς τον αγαπημένο του παίκτη. Ο 7χρονος Benji Savage είχε προσθέσει 20 λίρες, τις οποίες τις μάζεψε από το γενέθλιο του χαρτζιλίκι, με σκοπό να τις δώσει στον McNamara και εκείνος να τις δωρίσει σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Το ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα του μικρού Benji προέτρεπε τον παίκτη να δωρίσει τα χρήματα και εκείνος το έκανε, δωρίζοντας επιπλέον 20 λίρες ο ίδιος. Η επιλογή του ιδρύματος ήταν το Cancer Research καθώς ένα μέλος της οικογένειάς του ταλαιπωρείται από την επάρατη νόσο.

Ο McNamara κίνησε γη και ουρανό για να καταφέρει να βρει τον μικρό Benji και να τον ευχαριστήσει προσωπικά και εν τέλη τα κατάφερε! Μακάρι όλοι οι παίκτες να είχαν παρόμοιες αντιδράσεις στα γράμματα των μικρών τους θαυμαστών!

Η Millwall είναι μια από τις ομάδες που κυνηγούν μια θέση για τα Playoffs ανόδου στην Premier League. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση, μόλις 3 βαθμούς μακριά από την 6η που δίνει το εισιτήριο για τα playoffs. Σε ένα πολύ σημαντικό ματς, τα Λιοντάρια του Ανατολικού Λονδίνου αντιμετωπίζουν αύριο την (υποβιβασμένη) Peterborough.

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags