Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανανέωση με εντολή Μαρινάκη - Έξι μεταγραφές Champions League - Στον... αέρα δύο top ονόματα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-01 13:15:00

Ανανέωση με εντολή Μαρινάκη - Έξι μεταγραφές Champions League - Στον... αέρα δύο top ονόματα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανανέωση με εντολή Μαρινάκη - Έξι μεταγραφές Champions League - Στον... αέρα δύο top ονόματα!

Οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και τα συμβόλαια που "λήγουν" πρόωρα! Στο Λιμάνι υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και το φινάλε της σεζόν και μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα ανακοινωθούν οι πρώτες κινήσεις. Θα φύγουν παίκτες που απογοήτευσαν και θα γίνουν 6-8 προσθήκες 11αδας!

Στάση αναμονής στα θέματα των ανανεώσεων υπάρχει στον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό κάτι που δείχνει πως ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Για παράδειγμα το θέμα του Ματιέ Βαλμπουενά, που το συμβόλαιό τους λήγει το καλοκαίρι και ο Μαρτίνς τον θέλει και την επόμενη σεζόν τόσο λόγω των εμφανίσεών του όσο και για την παρουσία του στα αποδυτήρια, παρά το γεγονός ότι φαινόταν… τελειωμένο ακόμα δεν έχουν πέσει οι απαραίτητες υπογραφές. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει την άποψη του Πορτογάλου τεχνικού προς τον Γάλλο, όμως ακόμα το deal δεν έχει ολοκληρωθεί, γεγονός που σίγουρα προβληματίζει. Φυσικά όλο αυτό δεν σταματάει στον Βαλμπουενά, καθώς στον… αέρα εξακολουθεί να είναι και η περίπτωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί όπου υπάρχουν και αρκετές διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το μόνο σίγουρο που υπάρχει στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι πως στο ρόστερ της νέας σεζόν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Άλλωστε κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, όπου τόνισε πως για πολλούς παίκτες το κλίμα δεν είναι καλό από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας και ο ίδιος ότι θα υπάρξει… σκούπα στο εσωτερικό της ομάδας.

Όλη αυτή η κατάσταση, με τα μέτρια αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις, παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα χαθεί μόνο με αυτοκτονία, δείχνει που έχουν βάλει τον πήχη στο εσωτερικό των Ερυθρόλευκων. Στόχος για την επόμενη χρονιά δεν είναι άλλος από την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο Champions League, αλλά και η κατάκτηση των εγχώριων διοργανώσεων. Έτσι για να συμβεί κάτι τέτοιο έχει ήδη παρθεί η απόφαση να αποκτηθούν έξι με οχτώ ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το επίπεδο άμεσα, με τους παίκτες που δεν πείθουν να αποχωρούν άμεσα.

Παράλληλα αυτό που προβληματίζει πολύ τον τελευταίο καιρό τον Πέδρο Μαρτίνς είναι η κατάσταση τόσο του Παπέ Σισέ, όσο και τον Αγκιμπού Καμαρά, που μετά το Κόπα Άφρικα είναι… άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός παρά το γεγονός ότι μέχρι τον Γενάρη ήταν ο παίκτης αποκάλυψη της ομάδας και ένας ποδοσφαιριστής που φαινόταν ένα επίπεδο πάνω από όλους τους αμυντικούς της ομάδας πλέον είναι πολύ επιρρεπής στα λάθη, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα δείχνει πολύ πιο βαρύς από ότι πριν. Την ίδια στιγμή ο νεαρός μέσος που είχε βγάλει… μάτια στο πρώτο μισό της σεζόν, εντυπωσιάζοντας τους πάντες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και κάνοντας πολλές από τις τοπ ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν… στρέψει την προσοχή τους πάνω του, πλέον δείχνει η… σκιά του εαυτού του έχοντας χάσει τη φρεσκάδα του και με εμφανή τα σημάδια κόπωσης.

Φυσικά κάτι τέτοιο ήρθε την στιγμή που ολόκληρη η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει μια προβληματική εικόνα, με τον Μαρτίνς να παίρνει όλο και λιγότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που σίγουρα έχει αντίκτυπο και στα αποτελέσματα και την εικόνα των τελευταίων αγώνων.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από Ολυμπιακό, "βουίζει η πιάτσα" για ΑΕΚ - Διώχνει κορυφαίο άσο ο Άρης - "Γκρίνια" στον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags