Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα - Έτσι βγάζει τον ΠΑΟ στην Ευρώπη ο Γιοβάνοβιτς - Περιμένει… Τσόλακ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-01 21:44:00

Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα - Έτσι βγάζει τον ΠΑΟ στην Ευρώπη ο Γιοβάνοβιτς - Περιμένει… Τσόλακ!

Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα - Έτσι βγάζει τον ΠΑΟ στην Ευρώπη ο Γιοβάνοβιτς - Περιμένει… Τσόλακ!

Ο κορυφαίος στο ελληνικό πρωτάθλημα και πώς άλλαξε η χρονιά στον φετινό Παναθηναϊκό. Το έργο του Σέρβου προπονητή, το ευρωπαϊκό εισιτήριο που πλησιάζει στη Λεωφόρο και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια ακόμη νίκη στα φετινά πλέι οφ, φτάνοντας συνολικά τις τρεις νίκες, ενώ έχει και τρεις ισοπαλίες, κάτι που σημαίνει ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει χάσει στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται από τις 13 Απριλίου!

Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεχώρισε περισσότερο στο αποψινό ματς με τον Άρη αυτό ήταν ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έβαλε και το πρώτο του γκολ μετά από ενάμιση χρόνο. Ένα γκολ που έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό και χάρισε και την 9η ασίστ στον Αϊτόρ! Ο Ολλανδός στόπερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έκανε ό,τι ήθελε και στην άμυνα, καθαρίζοντας όλες τις κρίσιμες φάσεις. Εξάλλου, μαζί με τον Βέλεθ έχει συνθέσει τη φετινή χρονιά το καλύτερο αμυντικό δίδυμο της Σούπερ Λιγκ, μιας και με εξαίρεση τα ματς με τον Βόλο και τον ΟΦΗ οι δυό τους δρουν εξαιρετικά και έχει γίνει κάτι παραπάνω από φανερό το πόσο αισθητή ήταν η απουσία του Σένκεφελντ στην αρχή της χρονιάς.

Από τις 10 φετινές ήττες του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα, μόλις στις 4 έχει παίξει ο Σένκεφελντ, εκ των οποίων οι τρεις ήταν και συνεχόμενες, με Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, σε ένα διάστημα φανερού ντεφορμαρίσματος για το Τριφύλλι!

Για την ιστορία Βέλεθ και Σένκεφελντ έχουν γίνει... καλύτεροι από ποτέ στα πλέι οφ, μιας και έχουν δεχθεί οι πράσινοι μόλις 2 γκολ στα πλέι οφ, έχοντας με διαφορά την καλύτερη άμυνα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Οι μόνοι που πλήγωσαν το συγκεκριμένο δίδυμο είναι οι Ζίβκοβιτς και Άμραμπατ, με τον δεύτερο να σκοράρει μέσω της άσπρης βούλας και όχι σε καθαρή ροή αγώνα.

Όπως και να έχει ο Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει να φτιάξει ένα δίδυμο στην άμυνα που δεν έχει να φοβάται τίποτα από κανένα αντίπαλο φορ και το πόσο σφιχτή είναι η άμυνα του αναμένεται να τον χρίσει ως φαβορί τόσο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όσο και για να μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή... θριαμβευτή Αλαφούζου στη Λεωφόρο με πράσινο καπελάκι και πούρο! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags