Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Τούμπα - "Βράζουν" με Κλάτενμπεργκ - Γιατί ήρθαν τα ΜΑΤ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-02 17:16:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Τούμπα - "Βράζουν" με Κλάτενμπεργκ - Γιατί ήρθαν τα ΜΑΤ

Sportdog Team
Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία στην Τούμπα - "Βράζουν" με Κλάτενμπεργκ - Γιατί ήρθαν τα ΜΑΤ

Τρομερά παράπονα στην Ένωση για τον Βούλγαρο διαιτητή Καμπάκοφ, με τους παίκτες να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν όσα σφύριζε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τι συνέβη μετά το σφύριγμα της λήξης και τα κιτρινόμαυρα παράπονα. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και από πηγές μέσα από την ΑΕΚ, η έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του Καμπάκοφ εκφράστηκε από τους παράγοντες της Ένωσης και μετά το τέλος του ματς κατά την είσοδο του διαιτητή στα αποδυτήρια. Όπως έλεγαν οι «κιτρινόμαυροι», «παρά τον κόσμιο τρόπο με τον οποίο του έγιναν τα παράπονα των διοικούντων την ομάδα για τη διαιτησία του, εκείνος επέμενε να φωνάζει την Αστυνομία και με απότομο τρόπο να κάνει πως ούτε καν ακούει τι του λένε οι άνθρωποι της ομάδας».

Όπως υπογράμμιζαν από την Ένωση, «τα παράπονα που του εκφράζονταν είχαν να κάνουν με τις έξι κάρτες σε παίκτες της ΑΕΚ και με πιο χαρακτηριστικό ότι είχε «κιτρινίσει» την τετράδα της άμυνας για δύο φάουλ Ρότα από το πρώτο μέρος με τον Σάστρε να πέφτει μόνος του μπροστά στον πάγκο και στον Χατζισαφί χωρίς να υπάρχει καν φάουλ», ενώ επισήμαιναν ότι «οι δυο κίτρινες στα δυο στόπερ είναι σε νεκρό χρόνο και σε διακοπή του ματς».

Ταυτόχρονα, από την ΑΕΚ εξέφραζαν παράπονα για «τη συνολική στάση του Βούλγαρου» και τόνιζαν «τα σφυρίγματα του στο δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα το πλεονέκτημα που δεν αφήνει στον Λιβάι αλλά και το φάουλ που δεν δίνει στην τελευταία φάση στον Τσούμπερ και μετά «κιτρινίζει» και τον Άμραμπατ για δικό του φάουλ στην εξέλιξη της φάσης».

Στην ΑΕΚ επίσης υπογράμμιζαν ότι «ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι ενώ από την πρώτη στιγμή από το VAR του είπαν για το χέρι στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Βούλγαρος τους έδινε χρόνο να ξαναδούν τη φάση καθυστερώντας να πάει για την επισκόπηση σαν να ήθελε να το αποφύγει αλλά και όταν πήγε σε μια ξεκάθαρη φάση εξάντλησε κάθε πιθανότητα να μην δώσει το χέρι βλέποντας όλα τα ριπλει που του έδιναν».

Μάλιστα από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι «αυτό μάλιστα που κατά την επιστροφή συζητούσαν κυρίως οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ στο αεροπλάνο (σ.σ. ο εκνευρισμός παρέμενε εντονότατος χωρίς φυσικά κανείς να θεωρεί τον Βούλγαρο ως τον μοναδικό υπαίτιο της μη νίκης) είναι πώς είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο ματς να επιλέγεται διαιτητής από τη Βουλγαρία με το σκεπτικό οτι «άλλο ένας Πορτογάλος, ένας Ιταλός, ένας Ισπανός διαιτητής με εμπειρία από τέτοια ματς και άλλο ένας διαιτητής που στο πρωτάθλημα της πατρίδας του δεν έχει εμπειρία από τέτοιας κρισιμότητας αγώνες».

Από πλευράς ΑΕΚ, βέβαια, υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον Κλάτενμπεργκ και τους ορισμούς του και αναμένεται βεβαίως να κορυφωθεί η οποία αντίδραση σε σχέση με το πώς θα αντιμετωπίσει στις επιλογές του τη συνέχεια των πλέι οφ που θα καθορίσουν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την ΑΕΚ, «η άποψη των ανθρώπων της παραμένει και μετά από πιο προσεκτική εξέταση όλων των σφυριγμάτων του Βούλγαρου ότι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε για να δυσκολέψει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη και ότι συνολικά πρόκειται για τη χειρότερη διαιτησία που είχε μέχρι σήμερα η ΑΕΚ».

Στην ΑΕΚ έλεγαν, μάλιστα, χαρακτηριστικά πως «από την αρχή της σεζόν ούτε οι παίκτες της ούτε καν ο πάγκος της δεν ασχολήθηκαν τόσο πολύ και δεν ήταν έξαλλοι ποτέ τόσο πολύ με μία διαιτησία όσο του Βούλγαρου στην Τούμπα».

Να σημειωθεί πως μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια αυτοί που… προσπάθησαν να μιλήσουν με τον Βούλγαρο ρέφερι που καλούσε τις… αστυνομικές δυνάμεις ήταν πέραν του Κονέ που πλέον κάθεται στον πάγκο ως εκπρόσωπος ομάδας  και οι διαπιστευμένοι Γιώργος Κοσμάς και Γιάννης Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags