Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάτρικ Κουτρόνε: Μια επένδυση που συνεχώς πέφτει στο κενό
| 2022-05-04 04:33:00

Πάτρικ Κουτρόνε: Μια επένδυση που συνεχώς πέφτει στο κενό

Sportdog Team
Πάτρικ Κουτρόνε: Μια επένδυση που συνεχώς πέφτει στο κενό

Με την εξαγορά της Γουλβς από την Fosun Sports, ένα από τα σπουδαία πρόσωπα που ντύθηκαν στα πορτοκαλί ήταν κι ο Πάτρικ Κουτρόνε. Μόνο που η επένδυση στον ταλαντούχο Ιταλό, δεν απέδωσε ποτέ.

Η Γουλβς επί ιδιοκτησίας της κινέζικης Fosun Sports, από μια ομάδα που βρισκόταν ανάμεσα σε Τσάμπιονσιπ και Πρέμιερ Λιγκ, έχει γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη που κυνηγά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Καλύτερο της αποτέλεσμα, ήταν φυσικά η 7η θέση που κατέκτησε τις σεζόν 2018/19 και 2019/20. Δυστυχώς μόνο η πρώτη της έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού στην χρονιά της πανδημίας, η Άρσεναλ της έκλεψε το τελευταίο εισιτήριο με την κατάκτηση του FA Cup. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν εμποδίζει από το να αποκτά παίκτες από σπουδαίους συλλόγους, πραγματοποιώντας κατά καιρούς ηχηρές μεταγραφές, όπως ήταν το καλοκαίρι του 2019 κι ο Πάτρικ Κουτρόνε.

Με την απόκτηση του Ραούλ Χιμένεθ να έχει οριστικοποιηθεί από τον Απρίλιο, στους «Λύκους», έψαχναν έναν ακόμη επιθετικό, ο οποίος θα πλαισίωνε τον Μεξικανό και τον Ντιόγκο Ζότα στην «αιχμή του δόρατος». Ούτως η άλλως οι υποχρεώσεις του συλλόγου ήταν τέτοιες, που η σεζόν δεν θα μπορούσε να έβγαινε με μόλις δυο επιθετικούς. Έτσι, για να ανταπεξέλθει σε πρωτάθλημα, κύπελλα και Ευρώπη, αποφασίστηκε να δοθούν 18 εκατομμύρια λίρες στην Μίλαν για την απόκτηση του ταλαντούχου Ιταλού.

Το προφίλ του άλλωστε, η ηλικία του και τα χαρακτηριστικά που είχε δείξει μέχρι στιγμής, προϊδέαζαν τους πάντες για μια εξαιρετική κίνηση και μάλιστα με σχετικά λίγα χρήματα. Σκεφτείτε ότι όταν υλοποιήθηκε η μεταγραφή, ο Κουτρόνε κόστιζε 28 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt, ενώ λίγους μήνες πριν, είχε φτάσει ακόμη και τα 30. Fast forward όμως τρία χρόνια μετά, η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη έχει πέσει μόλις στα 4,5 εκατομμύρια!

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags