Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κόλπο γκρόσο με Τσόλακ! Κίνηση που λέει πολλά για το μέλλον
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-04 09:14:00

Κόλπο γκρόσο με Τσόλακ! Κίνηση που λέει πολλά για το μέλλον

Sportdog Team
Κόλπο γκρόσο με Τσόλακ! Κίνηση που λέει πολλά για το μέλλον

Τί θα γίνει με τον Κροάτη που ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύτηκε, του ανανέωσε το ενδιαφέρον και πήρε πράγματα από αυτόν.

O Αντόνιο Τσόλακ έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το γκολ που σημείωσε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ έδειξε διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Όλα δείχνουν ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας.

Βρίσκει τα πατήματά του στον ΠΑΟΚ, σκοράροντας σε δύο συνεχόμενα παιχνίδι της ομάδας του. Επίσης δείχνει πως απολαμβάνει τις ημέρες του στη Θεσσαλονίκη και φρόντισε να γίνει μόνιμος κάτοικος της πόλης, αγοράζοντας διαμέρισμα με τη σύντροφό του.

«Σήμερα είναι η μέρα! Μόλις αγοράσαμε το πρώτο μας διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη...», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύντροφός του.

Αυτή η κίνηση, της αγοράς σπιτιού στη συμπρωτεύουσα, λέει πολλά για το μέλλον του 28χρονου επιθετικού. «Αγορά σπιτιού-επένδυση για το ζεύγος Τσόλακ» είναι ο τίτλος στη Metrosport για το θέμα.

Και όμως ο Κροάτης ήρθε το φθινόπωρο του 2020 στον ΠΑΟΚ, δεν έπιασε, απαξιώθηκε και τον Μάρτιο του 2021 δόθηκε δανεικός στη σουηδική Μάλμε. Ο δανεισμός του έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύτηκε, του ανανέωσε το ενδιαφέρον και πήρε πράγματα από αυτόν.

Υπενθυμίζεται, ότι το συμβόλαιο του Τσόλακ λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags