Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Αποκάλυψη για Μαρινάκη - Έξαλλος στο BBC μετά το ματς με Μπόρνμουθ - "Μας έκλεψαν την άνοδο"
| 2022-05-04 18:02:00

Αποκάλυψη για Μαρινάκη - Έξαλλος στο BBC μετά το ματς με Μπόρνμουθ - "Μας έκλεψαν την άνοδο"

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μαρινάκη - Έξαλλος στο BBC μετά το ματς με Μπόρνμουθ - "Μας έκλεψαν την άνοδο"

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ ήταν πολύ εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών στο χθεσινό ματς με τη Μπόρνμουθ που έκρινε την απευθείας άνοδο στην Premier League.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Premier League έχασε χθες η Νότιγχαμ μετά την ήττα με 1-0 από την Μπόρνμουθ, όμως θα έχει και δεύτερη, στα πλέι οφ προβιβασμού.

Παρόλα αυτά, το αφεντικό της Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν έξαλλος από την διαιτησία στο εν λόγω παιχνίδι και μάλιστα, ο παρουσιαστής του BBC Radio Nottingham, Κόλιν Φρέι, προέβη σε μια αποκάλυψη για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο κ. Μαρινάκης τον πήρε τηλέφωνο, εκδηλώνοντας την απογοήτευσή του με τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς της Νότιγχαμ με τη Μπόρνμουθ, αλλά και γενικά για την διοργανώτρια αρχή της Τσάμπιονσιπ, καθώς «θεωρεί ότι η Φόρεστ δεν υποστηρίχθηκε από την EFL όταν ο αγώνας εναντίον της Μπόρνμουθ είχε αρχικά αναβληθεί. Ο σκόρερ (του 1-0) Κίφερ Μουρ ήταν ένας από τους τραυματίες που είχε η Μπόρνμουθ εκείνη την εποχή» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Φρέι. 

Και συνέχισε:

«Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι θέλει να εκφράσει την απογοήτευσή του και την επιθυμία να δει έναν δίκαιο διαιτητή και μια (δίκαιη) ομοσπονδία ώστε το παιχνίδι να κριθεί στο χορτάρι.

Μου είπε ακόμη ότι έχουν γράψει επιστολές πολλές φορές, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Λέει ότι είναι απογοητευμένος γιατί έχει βάλει εκατομμύρια λίρες στον σύλλογο. Κι ότι επιτέλους φέτος έχει τον κατάλληλο προπονητή και την ομάδα και αισθάνεται ότι του έχουν κλέψει την άνοδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags