Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άλλη ομάδα μετά τις αλλαγές ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η υποχρέωση του Μαρτίνς μετά το 47ο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-05 11:52:00

"Άλλη ομάδα μετά τις αλλαγές ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η υποχρέωση του Μαρτίνς μετά το 47ο"

Sportdog Team
"Άλλη ομάδα μετά τις αλλαγές ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η υποχρέωση του Μαρτίνς μετά το 47ο"

Ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων μίλησε για το χθεσινό διπλό επί του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάνοντας μνεία στις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στο ημίχρονο, που άλλαξαν τον ρου της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου κατάκτησε και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με την είσοδο του Ελ Αραμπί, του Αγκιμπού και του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα. Στο πρώτο μέρος Δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα, να την κυκλοφορήσει και με εξαίρεση μία ευκαιρία με τον Καμαρά, δεν θυμάμαι κάποια άλλη ευκαιρία σε αυτό το σημείο. Υπήρξαν και κάποιες αντεπιθέσεις, που στην τελική πάσα οι παίκτες δεν λειτούργησαν όπως θα ήθελε και ο Μαρτίνς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Τώρα, κλείνει η σεζόν με τέσσερις δυνατούς αντιπάλους και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι εκείνο που ξεχωρίζει. Ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν παίξει αρκετά ή δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags