Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο Γιοβάνοβιτς για ΑΕΚ - Ανατροπή με κορυφαίο άσο - "Σκάει" πώληση 1 εκατομμυρίου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-05 14:01:00

Αυτό είναι το σχέδιο Γιοβάνοβιτς για ΑΕΚ - Ανατροπή με κορυφαίο άσο - Σκάει πώληση 1 εκατομμυρίου

του Νίκου Στεργίου
Αυτό είναι το σχέδιο Γιοβάνοβιτς για ΑΕΚ - Ανατροπή με κορυφαίο άσο - Σκάει πώληση 1 εκατομμυρίου

Πώς θα παίξουν οι Πράσινοι στο ΟΑΚΑ και οι αλλαγές στο ρόστερ. Σε ποιον Έλληνα άσο δείχνει την έξοδο ο Σέρβος προπονητής, η απόφαση της διοίκησης για το καλοκαίρι και οι δύο μεγάλοι στόχοι για να κλείσει η σεζόν εντυπωσιακά.

Παναθηναϊκός: Τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι το μοναδικό που σκέφτονται αυτή τη στιγμή οι Πράσινοι και όχι το να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση, ακόμα κι αν δυνητικά η ομάδα μπορεί να το κάνει.

 

Αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες στην ομάδα όμως δεν είναι η αν η ομάδα μπορεί να τερματίσει δεύτερη - Αν και φυσικά μπορεί να το κάνει. Αλλά να μην χυθεί το γάλο τώρα που έχει φτάσει η ομάδα τόσο κοντά στην κατάκτηση τίτλου και, επιτέλους, της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Γκατσίνοβιτς στην 11άδα, καθώς δίπλα από τον Πέρεθ υπάρχουν οι λύσεις των Μαουρίτσιο και Αλεξανδρόπουλου. Ο μεν πρώτος δεν έχει μεγάλη ένταση, τρεξίματα ξκ.λπ., αλλά γνωρίζει πώς να κρατήσει την μπάλα, να πάρει φάουλ κ.λπ., ο δε Αλεξανδρόπουλος έχει μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του και τρεξίματα.

Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ και Σένκεφελντ στην άμυνα, οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος και Αϊτόρ, ενώ ο Ιωαννίδης θα είναι μπροστά τους.

 

Για την ιστορία, να πούμε ότι η παρουσία του Μπρινιόλι για ένα ακόμα παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού, είναι που φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από το Τριφύλλι τον Διούδη. ο Έλληνας άσος αναγνωρίζει την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται να αποχωρήσει.

 

Μόνο που τώρα τα δεδομένα, στο αγωνιστικό σκέλος, είναι διαφορετικά. Ναι μεν έχει 100+ παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και είναι στις κλήσεις της Εθνικής, αλλά στα 28 του χρόνια έχει χάσει τη θέση στο Τριφύλλι. Buy out δεν υπάρχει στο συμβόλαιό του, οι Πράσινοι παλιότερα ζητούσαν 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, τώρα προφανώς η τιμή του θα έχει πέσει (λόγω πάγκου)...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags