Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στη Τούμπα και τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό:

Ο ΠΑΟΚ εχθές έπαιξε ποδόσφαιρο από το 1′ μέχρι το 27′. Από ‘κει και έπειτα με τις αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου η ομάδα δεν ήταν η ίδια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε δίκιο σε αυτά που έλεγε μετά τον αγώνα. Δεν γίνεται μία ομάδα που υποτίθεται πως δεν έχει ενέργεια, να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο. Οι παίκτες του έχουν ενέργεια, με το θέμα να είναι ξεκάθαρα πνευματικό.

Το κουμπί της ψυχολογίας δεν γυρίζει πλέον τόσο εύκολα με το κακό σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη. Έχει πάρει από κάτω την ομάδα μέχρι να βρει αυτό το παιχνίδι που θα νικήσει και θα αλλάξει σιγά σιγά τη ψυχολογία. Δυστυχώς η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι θυμίζει πολύ εκείνη που είχε τον Νοέμβριο, όπου δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματά του.

Το ρόστερ με το οποίο δουλεύει ο Λουτσέσκου φέτος έχει συγκεκριμένο ταβάνι το οποίο έχει «τρυπήσει» αρκετές φορές φέτος. Πλέον έχει ξαναφτάσει στο επίπεδο για το οποίο είναι φτιαγμένο.

Συνοπτικά ήταν ένα δύσκολο βράδυ εχθές για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Έχασε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, που ήταν γροθιά στο στομάχι για τον ΠΑΟΚ.

Για το μεταγραφικό κομμάτι:

Αρχικά ο Τσόλακ με τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια, έχει βάλει υποψηφιότητα για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτόν και τον Άκπομ είναι πιο πιθανό να μείνει ο Κροάτης καθώς ο Άγγλος είναι στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ είναι οριστικά παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Νορβηγός στόπερ τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και σήμερα έστειλε με μέιλ το υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Η συμφωνία έκλεισε στα 450.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια.

Επίσης η περίπτωση του Κουαλιάτα φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η Μοντεβιδέο, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται, θέλει 1,8 εκατομμύρια για τον παίκτη, συν 2ο τοις εκατό ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο η συμφωνία αναμένεται να κλείσει στα 1,2 εκατομμύρια συν το όποιο ποσοστό μεταπώλησης.

Επίσης στον ΠΑΟΚ θέλουν να κινηθούν και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός τερματοφύλακα. Μάλιστα ο ένας παίκτης θα είναι από το big-5 των πρωταθλημάτων.