«Η ΑΕΚ δεν έχει και πολλές επιλογές», ανέφερε ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Κώστας Τσίλης στον Overfm. Πράγμα που σημαίνει ότι δε θα αλλάξουν τα πρόσωπα στην 11αδα, σε σχέση με την ισοπαλία στη Τούμπα. Το εγχείρημα με τον Άμραμπατ στη θέση «9» πέτυχε, ενώ ο Ανσαριφάρντ ακόμα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο 100%, λόγω του προβλήματος που έχει στο μάτι. Ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ, ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου θεώρει πως ο Χατζισαφί έκανε καλό παιχνίδι στη Τούμπα και θα παραμείνει αυτός στην 11αδα, αντί του Μοχαμαντί.

Η ΑΕΚ θα κοιτάξει να «χτίσε» πάνω στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, όπου ήταν η μοναδική ομάδα που έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει, είναι οι παίκτες στην αποστολή. Αλλά θα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες δύο μέρες, αν Βράνιες, Λε Ταλέκ και Τάνκοβιτς, είναι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα.

«Θα ακουστούν πολλά ονόματα το καλοκαίρι»

Ο Κώστας Τσίλης ρωτήθηκε αν είναι υπαρκτό το σενάριο εμπλοκής ΑΕΚ με Γκουστάβο Ενρίκε. Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» απάντησε πως θα ακούσουμε πολλά σενάρια μεταγραφικής φύσεως αυτό το καλοκαίρι. Προέχει το φινάλε της σεζόν, η αξιολόγηση του υπάρχον ρόστερ από τον Αλμέιδα και μετά έπονται και οι μεταγραφές.

«Θα γίνει κουβέντα μεταξύ Αλμέιδα και Άμραμπατ»

Ερωτηματικό υπάρχει στη περίπτωση του Νόρντιν Άμραμπατ. Μπορεί ο Ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός να είχε εκφράσει τάσης φυγής, αλλά φαίνεται πως αυτό έχει αλλάξει. Βέβαια, η όλη «εικόνα» του Άμραμπατ (όπως και άλλων παικτών) είναι απόρροια της γενικευμένης καταστροφικής σεζόν. Με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, το κλίμα έχει αλλάξει.  Φαίνεται άλλωστε και από τη προσπάθεια των παικτών στα playoff. Εφόσον γίνει κουβέντα μεταξύ παίκτη – προπονητή και υπάρξει θετική ανταπόκριση εκατέρωθεν, είναι πολύ λογικό ο 35χρονος εξτρέμ να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ούτως η άλλως, έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, οπότε η Ένωση έχει το «πάνω» χέρι στην υπόθεση.

Έχει να συζητήσει πολλά θέματα ο Αλμέιδα, τον Ιούλιο test event στα Φιλαδέλφεια

Μέχρι το ματς με τον ΠΑΟ τη Κυριακή, θα είναι ο Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα. Έπειτα θα αναχωρήσει για την Αργεντίνη, έως τις 17 με 18 Μαΐου, που θα ανακοινωθεί και επίσημα από τη ΠΑΕ. Ο λατινοαμερικάνος τεχνικός, έχει πολλά θέματα να συζητήσει με τους ιθύνοντες του ποδοσφαρικού τμήματος. Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, θέματα προετοιμασίας, εύρεση στέγης σε εκείνον με τους συνεργάτες του κα. Ούτως η άλλως δε πρέπει να ξεχνάμε, ότι τον Ιούλιο θα δοθεί test event στο «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά». Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα παίξει η Α ή η Β ομάδα. Η σεζόν που έρχεται είναι ιστορική για την ΑΕΚ και για τον Κώστα Τσίλη, ο οργανισμός πρέπει να «τρέξει» τον σχεδιασμό της σεζόν, οργανωμένα και χωρίς αργοπορία.