Facebook Pixel Άρης: "Θα γίνει μάχη ΠΑΟ και Άρη για την τρίτη θέση" - Ατάκες για τους πειραματισμούς Μπούργκος
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 03:15:00

"Θα γίνει μάχη ΠΑΟ και Άρη για την τρίτη θέση" - Ατάκες για τους πειραματισμούς Μπούργκος

Sportdog Team
"Θα γίνει μάχη ΠΑΟ και Άρη για την τρίτη θέση" - Ατάκες για τους πειραματισμούς Μπούργκος

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής των Κιτρίνων όπου και αναφέρθηκε στην μάχη της ομάδας για την τρίτη θέση με τους Πράσινους αλλά και στους πειραματισμούς που κάνει ο Αργεντίνος τεχνικός.
 
 

Τάσος Κυριάκος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος του Άρη και μίλησε για την μάχη του Παναθηναϊκού με τους «κιτρινόμαυρους» για την 3η θέση και τους πειραματισμούς του Μπούργκος.

Για τα πλέι οφ: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλός τον τελευταίο καιρό αλλά πήρε τα αποτελέσματα και αυτό είναι σημαντικό για να πάρεις το πρωτάθλημα. Είναι θέμα προσωπικότητας των παικτών και dna της ομάδας. Γίνεται μάχη μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού για την 3η θέση. Ο Αρης σκόνταψε ενώ ο Παναθηναϊκός είναι σε φόρμα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν με πείθει».

Για τους πειραματισμούς του Μπούργος: «Τις περισσότερες φορές του βγαίνει μέσα στο παιχνίδι. Ο Αρης περνάει καλό φεγγάρι, έχουν βρει ρυθμό οι παίκτες του. O Ιτούρμπε με τον Παναθηναϊκό έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που ήρθε στον Αρη. Το κίνητρο το έχει ο Αρης, ο Ολυμπιακός δεν έχει την δίψα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος», είπε ο Τάσος Κυριάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags