Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι χτυπάει το πρωτάθλημα του χρόνου ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα χρειαστεί ενίσχυση
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-05 23:20:00

Έτσι χτυπάει το πρωτάθλημα του χρόνου ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα χρειαστεί ενίσχυση

Sportdog Team
Έτσι χτυπάει το πρωτάθλημα του χρόνου ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα χρειαστεί ενίσχυση

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά για να επανέλθει στους τίτλους.

Τάκης Παντέλης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να χτυπήσει του χρόνου το Πρωτάθλημα. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι ο Δικέφαλος θα καταφέρει και φέτος να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. 

«Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου και χθες είχε πάρα πολλές απουσίες. Οι παίκτες που παίζουν τη δεδομέμη χρονική στιγμή δεν έχουν σύνδεση μεταξύ τους. Θεωρώ πως η δεύτερη θέση είναι εξασφαλισμένη. Ο Λουτσέσκου καλά κάνει και ξεκουράζει κάποιους ποδοσφαιριστές γιατί ο μεγάλος στόχος του συλλόγου είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι έργο του προπονητή του. Έχει μάθει η ομάδα να παίζει διαφορετικά και οι απουσίες δεν βοηθούν στα τελευταία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται μόνο για τον τελικό και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ένα ματς ρουτίνας. Ο Λουτσέσκου σκέφτεται να μην έχει τραυματισμούς για τον τελικό. Ετοιμάζει την ομάδα τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Το μόνο ψεγάδι στην χθεσινή αναμέτρηση δεν είναι η ήττα, αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μαθηματικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα. Βέβαια, και εμείς πανηγυρίσαμε μέσα στο Καραϊσκάκης την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου που ήταν πιο σημαντικό από τον χθεσινό αγώνα. 

Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί όπως πρέπει στον τελικό και θα πάρει το Κύπελλο. Ο Λουτσέσκου φέτος είχε τρία καρπούζια στη μασχάλη. Ας πάρουν συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις προηγούμενες αναμετρήσεις. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα δεκάρι, έναν επιθετικό, ένα αριστερό μπακ και έναν ακόμα τερματοφύλακα (δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Πασχαλάκη) για να χτυπήσει του χρόνου το Πρωτάθλημα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κοιτάμε Έλληνες τερματοφύλακες από την χώρα μας και θα επαναλάβω μία καλή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ είναι ο Τσιφτσής που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Έλληνες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους», είπε ο Τάκης Παντέλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags