Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έγραψε... ιστορία ο ΠΑΟΚ - Το απίστευτο επίτευγμα στο Conference League
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 19:47:00

Έγραψε... ιστορία ο ΠΑΟΚ - Το απίστευτο επίτευγμα στο Conference League

Sportdog Team
Έγραψε... ιστορία ο ΠΑΟΚ - Το απίστευτο επίτευγμα στο Conference League

Η πρώτη έκδοση του Conference League φτάνει στο τέλος της με τον τελικό των Τιράνων ανάμεσα στην Ρόμα και την Φέγενορντ στις 25 Μαΐου και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ετοίμασε ένα αφιέρωμα με όλα τα στατιστικά στοιχεία και ρεκόρ της φετινής παρθενικής σεζόν για την διοργάνωση.

ΠΑΟΚ: Η πρώτη έκδοση του Conference League φτάνει στο τέλος της με τον τελικό των Τιράνων ανάμεσα στην Ρόμα και την Φέγενορντ στις 25 Μαΐου και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ετοίμασε ένα αφιέρωμα με όλα τα στατιστικά στοιχεία και ρεκόρ της φετινής παρθενικής σεζόν για την διοργάνωση.

Από τον πρώτο σκόρερ, στον νεαρότερο παίκτη της διοργάνωσης και από τον αγώνα με τα περισσότερα γκολ, στον ΠΑΟΚ που αναμφίβολα πρωταγωνίστησε στο Conference League φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Μαρσέιγ.

Η ξεχωριστή επίδοση της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου στην πρώτη έκδοση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, έχει να κάνει με την πρόκριση απέναντι στην Μίντιλαντ στους «32» στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκείνη η βραδιά στην Τούμπα ήταν η μοναδική σε ολόκληρο το Conference League, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA, όπου μια αναμέτρηση και μια πρόκριση κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μέιερ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν απολύτως εύστοχοι και ο Γιάσμιν Κούρτιτς έδωσε έβαλε το τελευταίο πέναλτι δίνοντας το εισιτήριο για την φάση των «16» στον Δικέφαλο.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags