Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πανάκριβος Ελ Αραμπί - Ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Νέα ομάδα για Μήτρογλου και Κυριάκο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 18:41:00

Πανάκριβος Ελ Αραμπί - Ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Νέα ομάδα για Μήτρογλου και Κυριάκο

Πανάκριβος Ελ Αραμπί - Ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Νέα ομάδα για Μήτρογλου και Κυριάκο

Ποιοι φεύγουν από τους Big-5 και οι... ευκαιρίες στη Superleague ενόψει καλοκαιριού. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τις πιο δυνατές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
 

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού βρίσκεται... πιο κοντά από ποτέ, μιας και τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο και με τις τελευταίες ανανεώσεις ή όχι παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε λιγότερο από 10 μήνες. Κοιτώντας κάποιος στην Σούπερ Λιγκ θα δει πως συναντάει πάρα πολλά δυνατά ονόματα! 

Παίρνοντας τη σειρά βασιζόμενοι στην αξία των παικτών, ο πιο ακριβός παίκτης που μένει ελεύθερος είναι ο Ελ Αραμπί που κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το τι μέλλει γενέσθαι. 

Σε απόσταση αναπνοής με μόλις 200 χιλ. ευρώ λιγότερα αξία ο Τάσος Χατζηγιοβάνης συνεχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, ψάχνοντας παράλληλα και τις προοπτικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, χωρίς να αποκλείεται και η ανατροπή παραμονής του.

Ο τρίτος παίκτης που το συμβόλαιο του λήγει άμεσα και αξίζει 7 ψήφιο νούμερο είναι ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος δεν είναι τόσο ενεργός στον φετινό ΠΑΟΚ, όσο ήταν πέρυσι! Από εκεί και πέρα, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Αντρές Σιμόες (900 χιλ. ευρώ), Άοσμαν, Λούκας Βιγιαφάνιες, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Εβγέν Σάκχοφ και Βαρέλα, που αξίζουν από 800 χιλ. ευρώ. Στην λίστα δεν βάζουμε τους Σάλιακα και Μπερτόγλιο που έχουν φέρεται να έχουν συμφωνήσει με Σενκτ Πάουλι και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. 

Ανεξαρτήτου της αξίας του χρηματιστηρίου οι πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από εκεί και πέρα είναι αυτές των Χουάνκαρ, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Λοντίγκιν Σούντγκρεν, Μαουρίσιο και Κρέσπο, την ώρα που φαντάζει σχεδόν απίθανο να μην ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά με τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Την επόμενη του ομάδα θα ψάξει και ο Κώστας Μήτρογλου που δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει ενεργό ρόλο στον Άρη, ενώ δύσκολα δεν θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό ο Ματιέ Βαλμπουενά. Δύο ακόμη συμβόλαια που λήγουν στον Άρη από παίκτες που έχουν ρόλο στην ομάδα είναι αυτά των Γκάνεα, Γκάμα και Σάκιτς και δεν αποκλείεται να δούμε μαζικές αλλαγές στο συγκεκριμένο κλαμπ, από τη στιγμή που ο Μπούργος θα θέλει να επιβάλλει τη δική του φιλοσοφία εξ αρχής.

Για το τέλος αφήσαμε τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος στα 30 του χρόνια έκανε το ολικό restart που έψαχνε στην καριέρα του με τη φανέλα του Παναιτωλικού και μένει και αυτός ελεύθερος, ωστόσο φαντάζει δεδομένο πως προτού πάρει την οποιαδήποτε απόφαση θα δώσει τον πρώτο λόγο στον σύλλογο από το Αγρίνιο και τον προπονητή του Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3+1 μεταγραφές Αλμέιδα - Τρομερή ατάκα για το 10αρι - Πουλάει Μαντσίνι, φέρνει Ουάρντα ο Άρης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags