Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - Εκεί είναι το μυαλό του - "Να κοιτάξει να πάρει το Κύπελλο ο Ραζβάν"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 20:15:00

Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - Εκεί είναι το μυαλό του - "Να κοιτάξει να πάρει το Κύπελλο ο Ραζβάν"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - Εκεί είναι το μυαλό του - "Να κοιτάξει να πάρει το Κύπελλο ο Ραζβάν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας αλλά και στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Νίκος Λιάκος: Για τον ΠΑΟΚ, τα πλέι οφ και το Κύπελλο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τα πλέι οφ: «Το μυαλό του ΠΑΟΚ είναι στο Κύπελλο. Περισσότερη σημασία έχουν η τρίτη και η τέταρτη θέση. Το ενδιαφέρον είναι εκεί, δεν υπάρχει αλλού».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο Λουτσέσκου πρέπει 21 του μηνός να κοιτάξει να πάρει τον τίτλο. Να κάνει μια σωστή διαχείριση. Τον τίτλο αυτόν τον θέλει και η ομάδα και ο κόσμος. Πρέπει να είναι ο εαυτός του. Είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και αν εμφανίσει τον καλό του εαυτό τότε θα κερδίσει. Είναι ένα παιχνίδι». 

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ της εποχής του και τώρα: «Η διαφορά είναι ότι τότε υπήρχαν 20 Έλληνες ποδοσφαιριστές, τώρα όχι».

Για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει: «Ο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης και Τσιγγάρας. Οι δύο τελευταίοι είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ».

Για το τελευταίο ματς των πλέι οφ: «Δεν μπορεί να μείνει στο Κύπελλο για να εξασφαλίσει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Θα παλέψει στο τελευταίο παιχνίδι με όλες του τις δυνάμεις. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προφυλάξει κάποιους παίκτες», είπε ο Νίκος Λιάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags