Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό έχει... τρελαθεί ο Ιβάν - Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-06 21:18:00

Για αυτό έχει... τρελαθεί ο Ιβάν - Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Για αυτό έχει... τρελαθεί ο Ιβάν - Απίστευτο αρνητικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Θα πρέπει να γυρίσουμε στο μακρινό 1996, δηλαδή 26 χρόνια πίσω για να βρούμε ξανά τον ΠΑΟΚ να μένει χωρίς νίκη για όγδοο συνεχόμενο ματς!

 

ΠΑΟΚ: Θα πρέπει να γυρίσουμε στο μακρινό 1996, δηλαδή 26 χρόνια πίσω για να βρούμε ξανά τον ΠΑΟΚ να μένει χωρίς νίκη για όγδοο συνεχόμενο ματς!

Με την ήττα την περασμένη Κυριακή από τον Ολυμπιακό ο Δικέφαλος έμεινε για όγδοο ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη ανεξάρτητα αν σε αυτά τα ματς υπάρχουν και οι δυο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο που του έδωσαν την πρόκριση στον τελικό αλλά και οι δυο αγώνες με την Μαρσέιγ όπου έδωσε μια... τίμια μάχη στο Conference.

Η ιστορία όμως γράφει πως ο ΠΑΟΚ μετά από 26 ολόκληρα χρόνια αγνοεί τη νίκη για όγδοο επίσημο παιχνίδι αφού η τελευταία του ήταν στο ΟΑΚΑ στις 20 Μαρτίου! Τότε, το 1996 ο ΠΑΟΚ μέτρησε πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τότε ο ΠΑΟΚ κατά σειρά είχε έρθει ισόπαλος εκτός με την Ξάνθη, είχε χάσει από την ΑΕΚ στην Αθήνα και είχε φέρει ισοπαλία με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο, η ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυπιακό, η ισοπαλία για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή και η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό εκτός. Να σημειώσουμε πως το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ, είναι 12 αγώνες χωρίς νίκη και αυτό καταγράφηκε την περίοδο 1960-61.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags