Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Λουτσέσκου ενόψει τελικού - Μπορεί να αλλάξει τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-07 10:28:00

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Λουτσέσκου ενόψει τελικού - Μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Sportdog Team
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Λουτσέσκου ενόψει τελικού - Μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα μέχρι τις 21 Μαΐου και τον τελικό με τον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να κατακτήσει ακόμα ένα Κύπελλο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Ξάφνιασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ η επιλογή του Γιασμίν Κούρτιτς να μην πάει να εκτελέσει ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα σε πολύ καλό σημείο στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. 

Ο 33χρονος Σλοβένος έμεινε ως τελευταίος παίκτης και άφησε τον Τόμας Μουργκ να αναλάβει την εκτέλεση, κάτι που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις στην κερκίδα. Καθόλου παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ, πέντε εκ των οποίων έχουν προέλθει από εκτελέσεις φάουλ, ορισμένες από τις οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν υποδειγματικές. 

Το γιατί της επιλογής είναι πολύ απλό και δεν υπάρχει κανένα μυστήριο να το συνοδεύει. Ο διεθνής Σλοβένος αισθανόταν τα πόδια του βαριά και δεν ήθελε να πάρει πάνω του αυτή την εκτέλεση. Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς ο Κούρτιτς είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο πρώτο ημίχρονο και για λίγο δημιουργήθηκε μία ανησυχία μην τυχόν έχει υποστεί κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, η απουσία του από το σκοράρισμα το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το τελευταίο γκολ που σημείωσε ήταν με το φάουλ κάντρα στην Γάνδη στο ματς της Τούμπας και πλέον συμπληρώνονται δύο μήνες απουσίες από το σκοράρισμα.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Κούρτιτς, από τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, όταν σημείωσε το πρώτο τέρμα του με πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ, μέχρι και τις 10 Μαρτίου όταν πέτυχε το τελευταίο από τα 18 γκολ του, το μεγαλύτερο διάστημα που ο Γιασμίν έμεινε μακριά από το γκολ ήταν τρία παιχνίδια (με Ατρόμητο, Σλόβαν και Αρη, τριάδα αγώνων που ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε ούτε ένα τέρμα). Ενόψει και του τελικού του Κυπελλου με τον Παναθηναϊκό, το φορμάρισμά του είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του Λουτσεσκου και του τιμ του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags