Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα - ΑΕΚ: Οι πρώτες μεταγραφές Αλμέιδα - Φέρνει 10αρι από Μεξικό - Τσέκαρε παίκτη από μεγάλη ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-07 10:00:00

Οι πρώτες μεταγραφές Αλμέιδα - Φέρνει 10αρι από Μεξικό - Τσέκαρε παίκτη από μεγάλη ελληνική ομάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Οι πρώτες μεταγραφές Αλμέιδα - Φέρνει 10αρι από Μεξικό - Τσέκαρε παίκτη από μεγάλη ελληνική ομάδα!

Παίκτες των Big-4 προτάθηκαν στον Αργεντινό προπονητή για το καλοκαίρι. Ο νέος κόουτς της Ένωσης θα συμμετέχει ενεργά στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και ήδη έχει προτείνει κάποια ονόματα στην διοίκηση, ενώ εξετάζει λεπτομερώς τη λίστα που του έδωσαν από την ομάδα. Υπάρχουν στόχοι και από Ελλάδα!

Ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και ήδη τα σενάρια για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Αργεντινού τεχνικού έχουν αρχίσει να "φουντώνουν".

Περισσότερο από όλους προβάλλεται στα ρεπορτάζ του Δικεφάλου ο Χαβιέρ Λόπες,  Μεξικανός μεσοεπιθετικός που συνεργάστηκε άψογα με τον Αλμέιδα σε Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Σαν Χοσέ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λόπες από την πλευρά του είναι ιδιαίτερα "ψημένος" στην προοπτική του να με μετακομίσει στην Ένωση.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ως μεγάλο στόχο το να κληθεί κάποια στιγμή στην Εθνική Μεξικό και θεωρεί πως η παρθενική του παρουσία στο ευρωπαϊκό στερέωμα -και μάλιστα υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που δεδομένα εμπιστεύεται- μπορεί να του ανοίξει πολλές πόρτες, απογειώνοντας την καριέρα του.

Μένει να φανεί το αν οι Κιτρινόμαυροι θα "ψηφούν" και αυτοί για την προοπτική απόκτησης του Λόπες και υπό ποιους όρους θα γίνει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συνεργασία του με τον Αλμέιδα αποδείχθηκε εξαιρετική. Χαρακτηριστικό είναι ότι υπό τις οδηγίες του Αργεντινού, ο Λόπες έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με 13 γκολ σε 35 εμφανίσεις για λογαριασμό της Σαν Χοσέ.

Σενάριο για μεταγραφικούς στόχους από Ελλάδα

Κάτι που έκανε θετική εντύπωση στους φίλους της ΑΕΚ για τον Αλμέιδα ήταν ότι δεν έχασε χρόνο και με το που έφτασε στην Ελλάδα, πήρε το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη ώστε να παρακολουθήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, συζητήθηκε αρκετά η επιλογή του Αργεντινού να στείλει τους συνεργάτες τους να δουν τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός - Άρης. Πολλοί απόρησαν με την επιλογή αυτή, από τη στιγμή που ο Αλμέιδα δεν έχει αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά του και δεν αποφασίζει για την ενδεκάδα, συνεπώς θεώρησαν πως το scouting στους αντιπάλους δεν ήταν απαραίτητο.

Παρ' όλα αυτά, στη μανατζερική συζητιέται ότι ο πραγματικός στόχος του Αλμέιδα δεν ήταν το scouting, αλλά η παρακολούθηση πιθανών μεταγραφικών στόχων, για τους οποίους ενημερώθηκε από τη διοίκηση!

Θυμίζουμε ότι έχουν ακουστεί -και εξακολουθούν να ακούγονται- μεταξύ άλλων για την Ένωση, τουλάχιστον τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους (Χατζηγιοβάνης, Χουάνκαρ, Σάντσες), ο Μαντσίνι του Άρη και ο Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 3+1 μεταγραφές Αλμέιδα - Τρομερή ατάκα για το 10αρι 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags