Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αλλαγή πολιτικής στον ΠΑΟΚ - Ποιοι φεύγουν, φέρνει τερματοφύλακα - Ο Μουρίνιο έκλαιγε και εδώ..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-07 17:00:00

"Αλλαγή πολιτικής στον ΠΑΟΚ - Ποιοι φεύγουν, φέρνει τερματοφύλακα - Ο Μουρίνιο έκλαιγε και εδώ..."

του Γιώργου Κτενά
"Αλλαγή πολιτικής στον ΠΑΟΚ - Ποιοι φεύγουν, φέρνει τερματοφύλακα - Ο Μουρίνιο έκλαιγε και εδώ..."

Οι πρώτες μεταγραφές και η... απαξίωση των αντιπάλων του Δικεφάλου! Πώς θα αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και πώς θα κρατήσει "ζεστή" την ομάδα του μέχρι τον τελικό, η νέα στρατηγική στο μεταγραφικό παζάρι και η πορεία στο Conference!

ΠΑΟΚ: Όλες τις εξελίξεις γύρω από το ρεπορτάζ του Δικέφαλου σχολίασε, μέσω του sportdog, ο Παναγιώτης Κυρικλίδης, που γνωρίζει άριστα όλα τα θέματα της ομάδας.

Τι αναφέρει για τη φετινή σεζόν, τον στόχο της δεύτερης θέσης και, προφανώς, την κατάκτηση του Κυπέλλου; Ακόμα, ποιοι παίκτες φεύγουν και πού θα αποκτήσει η ομάδα ποδοσφαιριστές; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Ξεζουμισμένοι στον ΠΑΟΚ - Έκλαιγε ο Μουρίνιο - Αυτά έχει δείξει ο Μπότο"

"Η δήλωση του Λουτσέσκου για τους ξεζουμισμένους ποδοσφαιριστές αποτυπώνει την πραγματικότητα, έχει φτάσει να παίξει 60 παιχνίδια και με ένα ρόστερ που δεν χτίστηκε για κάτι τέτοιο - Τόσα πολλά και υψηλής έντασης παιχνίδια. Έκανε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, αν και κάποιοι την απαξιώνουν. Αλλά ο Μουρίνιο έκλαιγε που πήγε στον τελικό. Προφανώς έχει ανοίξει η κουβέντα για τη δεύτερη θέση, αλλά ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να την χάσει", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι τι περιμένεις να γίνει;

"Ο ΠΑΟΚ κάνει μια ξεκάθαρη αλλαγή στη στόχευσή του και φεύγει από τη ζώνη ασφάλειας με έμπειρους παίκτες, που είχαν δώσει όμως αλλού τα καλύτερα ποδοσφαιρικά τους χρόνια. Οι πρώτες δύο κινήσεις είναι στη λογική να ψωνίσει σε χαμηλότερη ηλικία. Προφανώς θα υπάρχουν και έμπειροι παίκτες. Θα γίνουν κινήσεις και είναι πολύ θετικό ότι πριν βγει ο Απρίλης ο Ζοσέ Μπότο δείχνει τη δουλειά του. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να έχει μεγάλο κομμάτι έτοιμο με την έναρξη της προετοιμασίας, για να περάσει όσα θέλει στην ομάδα από νωρίς".

"Αυτός τελειώνει από την ομάδα - Μπακ και τερματοφύλακας - Υπομονή"

Ποιοι φεύγουν;

"Ο Βαρέλα θα αποχωρήσει σίγουρα, καθώς επέστρεψε μετά από αίτημα του Λουτσέσκου λόγω του τραυματισμού του Μιχαηλίδη. Και αγωνιστικά, όμως, πια δεν θα υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει"

Ρωτάω ποιοι θα φύγουν γιατί πρέπει να δούμε και ποιοι θα έρθουν.

"Ο στόχος είναι να αποκτηθεί ένας μπακ και ένας τερματοφύλακας. Για τις υπόλοιπες κινήσεις θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δούμε".

"Βιονικός ο Κρέσπο - Το περιμένεις για Καντουρί - Θα τα χτυπήσει όλα ο Λουτσέσκου"

Υπάρχουν τρεις παίκτες, οι Μιτρίτσα, Κρέσπο και Καντουρί, για τους οποίους υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα για το αν θα συνεχίσουν ή όχι αλλά έχουν ως κοινό παρονομαστή την ευπάθεια στους τραυματισμούς.

"Ο Κρέσπο ήταν βιονικός μέχρι την επόμενη σεζόν του νταμπλ, έπαιζε τρία χρόνια χωρίς τραυματισμό. Ο Ελ Καντουρί έχει ευπάθεια που είναι δεδομένη, ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα στη σεζόν να έχει προβλήματα. Για τον Μιτρίτσα υπήρχε η ατυχία μετά από τις διακοπές της εθνικής, που επέτρεψαν αρκετοί παίκτες στις ομάδες τους με κόβιντ, να επιβαρυνθεί και αυτός. Αλλά είναι διαφορετικές περιπτώσεις και θα πρέπει να δούμε ξεχωριστά το μέλλον τους".

Τέλος, πες μου τι βλέπεις για τον τελικό του Κυπέλλου.

"Ο ΠΑΟΚ καλείται να τελειώσει την κουβέντα για τη δεύτερη θέση, ώστε να πάει απερίσπαστος στον τελικό Κυπέλλου. Δεν θα είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι των πλέι οφ, κάνει την απαραίτητη διαχείριση ο Λουτσέσκου ώστε ο ΠΑΟΚ, με ένα ρόστερ που έχει τραβήξει πολλά φέτος, να συνεχίσει σε υψηλό ρυθμό. Αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να αφήσει παιχνίδι που δεν θα χτυπήσει. Δεν θα παρατήσει κανένα και τίποτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πακέτο" ο Ρώσος Βράνιες και Μουργκ - "Ζόρια" για Έλληνα κόουτς - "Καραμπόλα" 18 εκατ. για... Λαλά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags