Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα σενάρια για "φευγάτο"! Βούιξε η πιάτσα - Τον διώχνει ο...
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-07 20:32:00

Νέα σενάρια για "φευγάτο" στην ΑΕΚ! Βούιξε η πιάτσα - Τον διώχνει ο...

Sportdog Team
Νέα σενάρια για "φευγάτο" στην ΑΕΚ! Βούιξε η πιάτσα - Τον διώχνει ο...

Πρόκειται για παίκτη με επιθετικές αρετές, αλλά υστερεί στην άμυνα με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στην 11άδα.

Ο Κλεμάν Μισελέν ήρθε στην ΑΕΚ από τη Λανς τον Αύγουστο του 2021. Ο Γάλλος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση, ενώ η μεταγραφή του κόστισε 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους για τους «κιτρινόμαυρους». Μετά από 9 μήνες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ο 24χρονος δεξιός μπακ, μετρά 22 εμφανίσεις και δύο ασίστ.

Πρόκειται για παίκτη με επιθετικές αρετές, αλλά υστερεί στην άμυνα, κάτι που έφερε τον Λάζαρο Ρότα στη θέση του και δημιούργησε σενάρια για το μέλλον του. Μετά τις Σεντ Ετιέν και Λανς, η η Μονπελιέ είναι ένας ακόμα πιθανός προορισμός για τον Κλεμάν Μισελέν της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα France Bleu Hérault, η Μονπελιέ ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Τζούνιορ Σαμπιά και ο Γάλλος μπακ της ΑΕΚ παρακολουθείται στενά.

Άλλωστε στα μέσα Απριλίου υπήρχαν δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο που ανέφεραν, ότι ο Μισελέν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, η οποία από την πλευρά της, δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο μετεγγραφής, αν ικανοποιηθεί και οικονομικά. Σημειωτέον, ότι η αγοραστική του αξία βρίσκεται στα 2,5 εκατ.Ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρεται:

«Ο Κλεμάν Μισελέν, ο οποίος πήγε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λανς στην ΑΕΚ, έχει χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα στον ελληνικό σύλλογο. Φέτος έχει δώσει δύο ασίστ σε 21 ματς πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί σύλλογοι της Γαλλίας, μεταξύ αυτών και η Μονπελιέ, εξετάζουν την περίπτωσή του.

Η Μονπελιέ θα αποχωριστεί τον Τζούνιορ Σαμπιά και ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση και παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Μισελέν για το φετινό καλοκαίρι».

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανένα θέμα Μαρτίνς, έρχεται πρώτος ο εξτρέμ - Μεταγραφές που αλλάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags