Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με… φευγάτο στον Ολυμπιακό - Φέρνει πίσω το "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς - Δεύτερη ευκαιρία!
| 2022-05-08 17:44:00

Ανατροπή με… φευγάτο στον Ολυμπιακό - Φέρνει πίσω το "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς - Δεύτερη ευκαιρία!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με… φευγάτο στον Ολυμπιακό - Φέρνει πίσω το "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς - Δεύτερη ευκαιρία!

Το μεγάλο πρότζεκτ, η εντυπωσιακή σεζόν και η επένδυση διοίκησης. Ποιος είναι ο παίκτης που θα πάρει άλλη μία ευκαιρία από τον Πορτογάλο προπονητή, ώστε να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ερυθρόλευκο ρόστερ; Προέρχεται από μία καλή χρονιά και γνωρίζει άριστα την ομάδα...

Πολύ έντονο αναμένεται να είναι το προσεχές καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό στα μεταγραφικά και μάλιστα όχι μόνο από νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και από κάποιους που φέτος αγωνίζονταν σαν δανεικοί.

Ένας από αυτούς που θα απασχολήσει και μάλιστα έντονα είναι και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που φέτος έπαιξε στην Ισπανία και τη Λεγκανές και έβγαλε… μάτια μετρώντας 27 συμμετοχές με 5 γκολ και τέσσερις ασίστ, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Και μπορεί πριν λίγο καιρό η παραμονή του Σέρβου στην Ιβηρική να θεωρούταν… δεδομένη, με τον ίδιο να έχει αναφέρει πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα της La Liga 2, όμως η δήλωσή του ότι «θα ήθελα να μείνω στην Λεγκανές, αλλά ο Ολυμπιακός έχει να πει πολλά», δείχνει ότι ο νεαρός ξέρει ότι οι Πειραιώτες υπολογίζουν στην επιστροφή του στο Λιμάνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι έτοιμος να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία να δείξει την αξία του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε… κατακριθεί έναν χρόνο πριν για την… εμμονή του να χρησιμοποιεί τον Ραντζέλοβιτς που είχε μετρήσει 35 παρουσίες στην ενδεκάδα σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς όμως να σκοράρει.

Φυσικά ο 24χρονος… απάντησε σε όλους με την παρουσία του στη Λεγκανές καθώς εκτός από τα νούμερα που σημείωσε, που σίγουρα είναι εντυπωσιακά αν βάλουμε στην εξίσωση και τον βαθμό δυσκολίας του ισπανικού πρωταθλήματος, της δεύτερης κατηγορίας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Γενάρη αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της La Liga 2, κάτι που έκανε αρκετές ομάδες να τον βάλουν στην μεταγραφική τους λίστα ενόψει καλοκαιριού. Παράλληλα ο Σέρβος έχει αποτελέσει εδώ και αρκετά χρόνια ένα από τα πιο μεγάλα πρότζεκτ των Ερυθρόλευκων, με τον ίδιο παρά την μικρή του ηλικία να έχει παίξει 68 φορές με την πρώτη ομάδα έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει εικόνες και από αναμετρήσεις σε Champions League όσο και Europa League.

Όλα τα παραπάνω κάνουν τον Μαρτίνς να είναι έτοιμος να δώσει μια νέα ευκαιρία στον Ραντζέλοβιτς ώστε να κάνει… πράξη όσα πήρε από την ισπανική ομάδα, με τον Πορτογάλο να ξέρει πως ο ποδοσφαιριστής είναι από τα βασικότερα περιουσιακά στοιχεία των Πειραιωτών και σύμφωνα με τις δυνατότητές του μπορεί να φέρει μεγάλο κέρδος στην ομάδα, μιας και έχει αποκτηθεί το 2018 έναντι 550.000 ευρώ από την Ραντνίσκι και την αξία του σήμερα να ακουμπάει τα 2,5 εκατομμύρια σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποφάσισε ο Κλοπ για Τσιμίκα - Δεν θα τον χαρίσει η Λίβερπουλ - Ευκαιρία για τα μεγάλα κλαμπ..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags