Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγές Μαρτίνς, "εκδίκηση" από ΠΑΟ - Κέρδος οι μικροί - Δεύτερες σκέψει για Ρόνι και Κούντε
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 13:14:00

Αλλαγές Μαρτίνς, "εκδίκηση" από ΠΑΟ - Κέρδος οι μικροί - Δεύτερες σκέψεις για Ρόνι και Κούντε

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγές Μαρτίνς, "εκδίκηση" από ΠΑΟ - Κέρδος οι μικροί - Δεύτερες σκέψεις για Ρόνι και Κούντε

Ποιοι ξεχώρισαν για τους Πειραιώτες στο παιχνίδι με τον Άρη, ο λόγος που θα επιστρέψουν κάποιοι βασικοί στο ντέρμπι της Τετάρτης και το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός: Περισσότεροι βασικοί (πλην Σισέ και Μανωλά που ίσως να είναι εκτός) θα βρίσκονται στην αποστολή των Πειραιωτών για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν και ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι ξανά 11αδάτος. Γιατί ο πεπειραμένος στόπερ ήταν εξαιρετικός εναντίον των Κίτρινων και έδειξε ότι θα μπορούσε μέσα στη διάρκεια της σεζόν να είχε πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κανέ, που δείχνει ότι είναι πολύ καλή λύση και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι δεθνής και, μάλιστα, είχε βρεθεί στο Κόπα Άφρικα. Ευρύτερα υπάρχουν παίκτες που δείχνουν πολύ καλά στοιχεία, όπως για παράδειγμα ο Κούντε που έχει βαλθεί μετά από τον Ρόνι Λόπες να βάλει σε σκέψεις τον Πέδρο Μαρτίνς και αυτός.

Γενικά στο Λιμάνι υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη, καθώς πρόκειται για παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί και, παρόλα αυτά, είχαν καλή κυκλοφορία, φρεσκάδα, καλή μεταβίβαση και θα μπορούσε η νίκη να ήταν πιο άνετη.

Στο ντέρμπι με τους Πράσινους ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να πάρει τη νίκη, καθώς ο Παναθηναϊκός φέτος τού έχει βάλει δύσκολα και ο Μαρτίνς θεωρεί ότι κάτι χρωστάει. Θέλει τη νίκη, θέλει μέχρι το φινάλε να κάνει πειστικές εμφανίσεις και να πάρει αποτελέσματα που θα δείξουν ότι η ομάδα έχει παλμό και, ακόμα και στο φινάλε της σεζόν, μπορεί να πάρει πολλά από τα παιχνίδια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags