Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Χαμός με νέα ανακοίνωση Κούγια - Ατάκες "φωτιά" για Βέροια, Ολυμπιακό Β' και ΠΑΟΚ Β'!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 14:49:00

Χαμός με νέα ανακοίνωση Κούγια - Ατάκες "φωτιά" για Βέροια, Ολυμπιακό Β' και ΠΑΟΚ Β'!

Sportdog Team
Χαμός με νέα ανακοίνωση Κούγια - Ατάκες "φωτιά" για Βέροια, Ολυμπιακό Β' και ΠΑΟΚ Β'!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ προχώρησε σε μια τοποθέτηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Αλέξης Κούγιας: Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ σχολίασε την αναμέτρηση-μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και το Λεβαδειακό για την άνοδο στη Super League, προκαλώντας χαμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ήμουν περίεργος να δω σήμερα τις δύο «πρωταθλήτριες» της Super League 2.

Να δω αυτές τις δύο ομάδες που ενώ έκαναν περισσότερες ήττες από εμάς και ειδικά την Βέροια που έχασε από τον Πιερικό, τον Ηρακλή – Τρίγλια, από την Καρδίτσα σε κείνο το αλησμόνητο 5-2, για να διαπιστώσω ότι η υποψία των οπαδών μας και όλων όσων γνωρίζουν ποδόσφαιρο, ότι όλο το βρώμικο παρασκήνιο που από το 1996 με επικεφαλής τον Μητρόπουλο (όχι ρε παιδιά ο Βίκτωρας δεν ήξερε και δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο) άδειασε τα γήπεδα όλης της Ελλάδος από τις οικογένειες, τους αξιοπρεπείς φιλάθλους και τα γέμισε με τους στοιχηματζήδες, δεν ήθελε την ΑΕΛ και εμένα στην Super League 1.

Δυστυχώς τους πρωταθλητές στους 2 ομίλους τους καθόρισαν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναικός και ΑΕΚ αφού ο νόμος Αυγενάκη έδωσε την δυνατότητα στον Δημητρίου, στον Αντωνίου, στον Τζαφέρη, αλλά και στους Μπαρτζή, Σαράκη, αφενός μεν να κατεξευτελίσουν τον μεγάλο εχθρό τους τον Αυγενάκη, βάζοντας χωρίς όρους, χωρίς προσδιορισμένο ρόστερ, με 50 παίκτες την κάθε μία από τις δεύτερες ομάδες των 4 μεγάλων, αφετέρου δε και 11 ομάδες χωρίς αδειοδότηση και χωρίς να τηρούν τα οικονομικά κριτήρια.

Μόνο να μετρήσουν πόσους πόντους πήρε η Βέροια από τα 4 παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό Β και τον ΠΑΟΚ Β και πόσους πήρε από τις ομάδες που έβαλαν από το παράθυρο αυτοί οι 5 που ελέγχονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας θα καταλάβουν αμέσως ότι αυτό το έκτρωμα όπως διαμόρφωσε ο νόμος Αυγενάκη, πρέπει να αλλάξει αύριο το πρωί πάλι με νέο νόμο Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα η Βέροια σε 4 ματς με Ολυμπιακό Β και ΠΑΟΚ Β πήρε 10 βαθμούς και η ΑΕΛ 4 βαθμούς.

Σήμερα προσπαθούσα να δω στο γήπεδο την Βέροια και ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που μας στέρησαν το πρωτάθλημα και διαπίστωσα ότι ούτε ένας από αυτούς δεν μπαίνει στην εικοσάδα της ΑΕΛ.

Έψαχνα να βρω τον πρώτο σκόρερ του ομίλου τον Πασά με τα 25 γκολ, όσα δεν έβαλε στα 15 χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο και θυμήθηκα τα 9 πέναλτι και τα 8 γκολ οφσάιντ που έβαλε και σκέφτηκα ότι αυτά που σκέφτομαι εγώ τα σκέφτεται και όλη η Ελλάδα.

Εμείς κάναμε τρείς ήττες σε όλο το πρωτάθλημα και αυτές ήταν από τον Ολυμπιακό που υποτίθεται ότι εμείς είμαστε φίλοι του, από τον ΠΑΟΚ που μας αντιμετώπισε λες και αντιμετώπιζαν την Μαρσέιγ και από την Ξάνθη που ακόμη και ο Λαρισαίος Κρητικός, που κάτι χρωστάει σε μένα, σακάτευε σε κάθε φάση τους παίκτες μας.

Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος και η παρέα του νόμιζαν ότι θα τα παρατήσω και η ΑΕΛ θα καταρρεύσει οικονομικά, αλλά δυστυχώς για αυτούς όχι μόνο δεν τα παρατάω αλλά του χρόνου μαζί με τους παίκτες μας που κανείς δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΛ αποφασίσαμε και καλύτεροι να είμαστε από φέτος αλλά και να νικάμε και τους κακούς διαιτητές.

Όσο για την Βέροια και τους κρεοπώλες – μπανανάδες ιδιοκτήτες της, θα κατάλαβαν σήμερα ότι τους είχαν για σφαχτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags