Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άψογος Μπαγκαλιάνης, σαν πιτσιρικάδες Αβραάμ και Βαλμπουενά - Άλλη 11αδα με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 16:14:00

"Άψογος Μπαγκαλιάνης, σαν πιτσιρικάδες Αβραάμ και Βαλμπουενά - Άλλη 11αδα με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
"Άψογος Μπαγκαλιάνης, σαν πιτσιρικάδες Αβραάμ και Βαλμπουενά - Άλλη 11αδα με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ"

Ποιοι ξεχώρισαν στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν.
 

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για τις αλλαγές της ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά και την προετοιμασία για τα επερχόμενα ντέρμπι.

Αρχικά, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε υγεία χθες. Παίξανε φρέσκα πόδια και πήρανε ανάσες παίκτες που είχανε «σκάσει» (π.χ. Μασούρας, Μπουχαλάκης).

Έπειτα, ανέφερε ότι MVP ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ήταν αλάνθαστος και όσες φορές έχει κληθεί να βοηθήσει φέτος τους «ερυθρόλευκους» ήταν φανταστικός.

Εξαιρετικός βέβαια, ήταν και ο Μπαγκαλιάνης, ο οποίος έπαιξε δίπλα στον Αβραάμ. Ο 19χρονος, είχε άψογη εικόνα στη δεύτερη συμμετοχή του και διάβαζε σωστά τις φάσεις.

Ο Κούντε και ο Φαντιγκά, ήταν επίσης καλοί, αλλά τα δυο σέντερ μπακ ξεχώρισαν. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τόσες αλλαγές με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη». Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κλείσει τη χρονιά με δύο νίκες στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έμειναν.

Τέλος, ο Κώστας Σαμοθράκης, ανέφερε την εικόνα που έδειξαν οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί όταν μπήκαν στο γήπεδο. Οι δυο τους τρέχανε διαρκώς, λες και είναι πιτσιρικάδες και θέλουν να δείξουν όρεξη στον προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags