Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφή-ρεκόρ Μελισσανίδη - Στόπερ ενός εκατομμυρίου - Ρίχνει χρήμα και για τον χαφ του Αλμέιδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-09 22:43:00

Μεταγραφή-ρεκόρ Μελισσανίδη - Στόπερ ενός εκατομμυρίου - Ρίχνει χρήμα και για τον χαφ του Αλμέιδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεταγραφή-ρεκόρ Μελισσανίδη - Στόπερ ενός εκατομμυρίου - Ρίχνει χρήμα και για τον χαφ του Αλμέιδα!

Ο Αργεντινός ζήτησε συγκεκριμένες μεταγραφές και τρέχουν να τις κλείσουν άμεσα! Ποιοι είναι οι πρώτοι στόχοι των Κιτρινόμαυρων, οι δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση και η... υπέρβαση που θα γίνει το καλοκαίρι.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για να χτίσει την ΑΕΚ της νέας σεζόν, φιλοδοξώντας η ομάδα να ξαναμπεί στον ίσιο δρόμο, αφήνοντας πίσω της μια πολύ προβληματική αγωνιστική χρονιά.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του νέου προπονητή. Η απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ ήταν το πρώτο... μήνυμα Μελισσανίδη, ωστόσο στα σκαριά υπάρχουν κι άλλες κινήσεις.

Η ΑΕΚ στοχεύει ψηλά και στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, μια θέση που "πόνεσε" πολύ την ομάδα τη φετινή σεζόν. Η προσθήκη ενός top class στόπερ είναι ζητούμενο για τον Δικέφαλο και το γεγονός ότι στα υπ' όψιν βρίσκεται ο Γκουστάβο Ενρίκε δείχνει τη διάθεση που υπάρχει για υπέρβαση.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Φλαμένγκο δεν είναι εύκολη περίπτωση, αφού το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα. Για την ακρίβεια, ο Ενρίκε αμείβεται με πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως και αποτελεί έναν από τους ακριβοπληρωμένους αμυντικούς στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Μάλιστα ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, συνεπώς η Φλαμένγκο θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να τον παραχωρήσει, ξέχωρα από το υψηλό συμβόλαιο που πρέπει να προσφέρει η AEK στον ποδοσφαιριστή για να τον δελεάσει.



Τα "σκάει" με πρόταση-ρεκόρ για Κριχόβιακ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κεφάλαιο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για τον Δικέφαλο, μιας και ο Πολωνός έχει ήδη προλάβει να δείξει δείγματα της μεγάλης κλάσης του. Με δεδομένη την ποιότητα του Κριχόβιακ, οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι θα είναι ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν, έχοντας κάνει κανονική προετοιμασία και βρει αγωνιστικό ρυθμό, γι' αυτό και ευελπιστούν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Από τη στιγμή που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται ο Κριχόβιακ πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στη Κράσνονταρ. Η στάση της UEFA άλλωστε διευκολύνει τους παίκτες να φύγουν από τη Ρωσία λόγω ειδικών συνθηκών. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει τους Κιτρινόμαυρους ότι έχουν ελπίδες να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον εκ των αρχηγών της Εθνικής Πολωνίας.

Φυσικά, δεν εξαρτώνται όλα από την AEK στην υπόθεση, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως για να επιτευχθεί η παραμονή του Πολωνού μέσου θα πρέπει να του δοθούν τα ανάλογα χρήματα.

Προκειμένου να συνεχίσει ο Κριχόβιακ να φορά τα κιτρινόμαυρα, θα χρειαστεί οικονομική υπέρβαση και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα του προταθεί το υψηλότερο συμβόλαιο που έχει δώσει η Ένωση επί εποχής Δημήτρη Μελισσανίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Αλμέιδα σε Μάνταλο - "Σκούπα" στον Άρη, τι θα γίνει με Μπούργκος - Καλύτερος ΠΑΟ με Περέα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags