Facebook Pixel Conference League: Οριστικά στην Ελλάδα ο τελικός του Conference League το 2024 - Σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί!
| 2022-05-10 11:55:00

Οριστικά στην Ελλάδα ο τελικός του Conference League το 2024 - Σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί!

Sportdog Team
Οριστικά στην Ελλάδα ο τελικός του Conference League το 2024 - Σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί!

Μόλις "έσκασε" σπουδαία είδηση, καθώς η UEFA θα ανακοινώσει σήμερα ότι ο τελικός του Europa Conference League του 2024 θα γίνει σε ελληνικό γήπεδο.

Conference League: Ευρωπαϊκός τελικός στην Ελλάδα μετά από 17 χρόνια και το Μίλαν-Λίβερπουλ στο ΟΑΚΑ!

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αναμένεται να ανακοινώσει ότι ο τελικός του Conference League το 2024 θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στην "OPAP Arena"!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ είχε καταθέσει εξ αρχής υποψηφιότητα που αφορούσε τόσο στο 2023, όσο και στο 2024, ώστε να είναι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο.

Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε τελικά καθοριστική, αφού ο τελικός του Conference για το 2023 πήγε σύμφωνα με πληροφορίες στην Τσεχία και τη μεθεπόμενη από φέτος θα διεξαχθεί στην "Αγία Σοφιά", που θα ανοίξει τις πύλες της σε λίγους μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Μάλιστα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει ήδη ενημερώσει τις άλλες χώρες να μην καταθέσουν υποψηφιότητα για το 2024, αφού είναι πλέον οριστικό ότι ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Ένωσης. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags