Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγή πολιτικής στον Ολυμπιακό - Ψάχνουν μεταγραφή έκπληξη - Ταξίδι για εξτρέμ 20 εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 12:25:00

Αλλαγή πολιτικής στον Ολυμπιακό - Ψάχνουν μεταγραφή έκπληξη - Ταξίδι για εξτρέμ 20 εκατομμυρίων!

BoxtoBox
Αλλαγή πολιτικής στον Ολυμπιακό - Ψάχνουν μεταγραφή έκπληξη - Ταξίδι για εξτρέμ 20 εκατομμυρίων!

Γιατί... τελειώνει η Γαλλία και ο νέος μεταγραφικός σχεδιασμός στο Λιμάνι. Γιατί υπάρχει πρόθεση να περιοριστεί η απόκητηση Αφρικανών ποδοσφαιριστών, οι... ματιές στη Σκανδιναβία και ο Γκανέζος εξτρέμ που βρισκόταν στην ερυθρόλευκη λίτα και κατέληξε από τη Νόρτζελαντ στη Ρεν.

Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, ο σκάουτ Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο ταξίδευε στη Σκανδιναβία για να δει από κοντά παίκτες. Κάπως έτσι είχε προκύψει και η περίπτωση Σουλεμάνα που ήταν ένας από τους πολλούς που είχαν κατασκοπεύσει οι ερυθρόλευκοι.

Ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση είχε ήδη... ξεφύγει οικονομικά. Για τον Ολυμπιακό και τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης ήταν απλησίαστος. Και κάπως έτσι ο Γκανέζος εξτρέμ κατέληξε από τη Νόρτζελαντ στη Ρεν για 15 εκατ.ευρώ και σήμερα η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται σε 20 εκατ.ευρώ.

Πως μου ήρθε τώρα αυτό; Επειδή νομίζω ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ακούσουμε / διαβάσουμε ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας ασχολείται ξανά με τη Σκανδιναβία. Ο Σουλεμάνα ήταν Γκανέζος που αγωνίζονταν στη Σκανδιναβία. Μπορεί αυτή τη φορά να προκύψει Σκανδιναβός που αγωνίζεται εκτός Δανίας, Σουηδίας ή Νορβηγίας. Δεν ξέρω γιατί αλλά την... έφαγα τη φλασιά.

Γενικώς νομίζω ο μεταγραφικός χάρτης του Ολυμπιακού φέτος θα διαφοροποιηθεί αρκετά. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε πολύ η Γαλλία, είτε με καθαρόαιμους Γάλλους είτε με Γαλλοαναθρεμένους Αφρικανούς. Φέτος μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο. Όχι σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον. Ο Ολυμπιακός θα εξερευνήσει κι άλλες αγορές και από τη σκανδιναβική θα πρέπει να περιμένουμε κάτι. Το προσπάθησαν πέρυσι, νομίζω θα γίνει φέτος.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μια διάθεση να ασχοληθούν με παίκτες που δεν βασίζονται τόσο πολύ στο ένστικτο, όπως οι Αφρικανοί, αλλά τη λογική και τη στρατηγική. Νομίζετε ότι κάνω λάθος; Κάντε λίγη υπομονή και θα μου δώσετε τα εύσημα που μου αξίζουν.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" από top άσο του Ολυμπιακού πριν το F4 - Απαντούν οι Αγγελόπουλοι με παικταρά της ΤΣΣΚΑ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags