Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αλλαγές στην 11αδα από Μαρτίνς - Γιατί δεν παίζουν Μανωλάς και Σισέ - Απόφαση για Τζολάκη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 16:17:00

"Αλλαγές στην 11αδα από Μαρτίνς - Γιατί δεν παίζουν Μανωλάς και Σισέ - Απόφαση για Τζολάκη"

Sportdog Team
"Αλλαγές στην 11αδα από Μαρτίνς - Γιατί δεν παίζουν Μανωλάς και Σισέ - Απόφαση για Τζολάκη"

Ποιοι θα βρίσκονται στην 11αδα των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα στην άμυνα.
 

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «Πειραιώτες» έχουν ήδη εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Απέναντι στο «τριφύλλι» θέλουν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουν και το τρίποντο.

Πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Αβραάμ

Όπως σημείωσε ο Κώστας Σαμοθράκης στον OverFM, είναι πολύ πιθανό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Παπασταθόπουλο. Μετά την πολύ καλή του εμφάνιση κόντρα στον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δυνατόν να του δώσει φανέλα βασικού. Τόσο ο Μανωλάς όσο και ο Σισέ είναι ανέτοιμοι. Το καλοκαίρι ίσως ο Αβραάμ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και το να πάρει κάποια παιχνίδια ως βασικός είναι πολύ θετικό.

Επιστρέφει ο Βατσλίκ, πολύ καλά στοιχεία ο Τζολάκης

Σύμφωνα με τον Κώστα Σαμοθράκη, ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο Τζολάκης δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά πάνω του. Έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μαρτίνς και τα επόμενα χρόνια μπορεί να καθιερωθεί.

Κατάμεστο το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Βροντερό παρόν αναμένεται να δώσουν στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό οι φίλοι του Ολυμπιακού. Όπως τόνισε ο Κώστας Σαμοθράκης, το γήπεδο του Ολυμπιαού αναμένεται να είναι κατάμεστο. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags