Facebook Pixel Κυριάκος Βελόπουλος: Δηλώσεις... βόμβα Βελόπουλου για ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 09:34:00

Δηλώσεις... βόμβα Βελόπουλου για ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη

Sportdog Team
Δηλώσεις... βόμβα Βελόπουλου για ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης όπου και αναφέρθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά και στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Κυριάκος Βελόπουλος: Σεισμό προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στον FOCUS 103,6 FM όπου αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας ότι ωρίς να έχει έως τώρα τις σχέσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ενώ είναι μεταξύ αυτών, που δεν προβάλλονται ποτέ οι πατριωτικές θέσεις του, από το κανάλι ΟΡΕΝ, ιδιοκτησίας Σαββίδη, ενδεχομένως χωρίς να ασχολείται ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης με το θέμα, αλλά να είναι απόφαση των υπαλλήλων του, που έχουν σχέσεις με τους “δεινόσαυρους” της Αθήνας, ο αποκλεισμός του Βελόπουλου από το κανάλι!

Δεν βλέπετε ότι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια προσπάθεια να διώξουν τον Σαββίδη από τη Θεσσαλονίκη, επειδή επενδύει στην πόλη και στην Βόρεια Ελλάδα; Κάνει… μπαμ αυτό, ότι συμβαίνει από αυτούς που θέλουν να έχουν υπό την δική τους κυριαχία, επιχειρηματικά, την πόλη. Τον Σαββίδη τον έβαλαν στο στόχαστρο και θέλουν να τον διώξουν ακόμη και για την επένδυση στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου είναι βέβαιο ότι θέλουν να του το πάρουν", είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags