Facebook Pixel Super League: Το αφεντικό... τρελάθηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Διώχνει προπονητή και παίκτες - Η "μαύρη λίστα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 20:32:00

Το αφεντικό... τρελάθηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Διώχνει προπονητή και παίκτες - Η "μαύρη λίστα"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το αφεντικό... τρελάθηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Διώχνει προπονητή και παίκτες - Η "μαύρη λίστα"!

Έξαλλος ο πρόεδρος, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη μεγάλη έκπληξη! Σε ποιον σύλλογο υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για την πορεία της ομάδας και γιατί βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα.... στον αέρα; Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μέσα σε μία εβδομάδα κρίνονται πολλά!

Super League - Άρης: Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Χερμάν Μπούργκος στον Άρη, καθώς έχει περάσει το καλό διάστημα που είχε φέρει ανανέωση και φρεσκάδα στην 11άδα η έλευσή του στον σύλλογο. Εναντίον του Ολυμπιακού αδυνατούσε να δώσει καθοδήγηση από τον πάγκο, ενώ οι αποδοκιμασίες στο τέλος του ματς από τους οπαδούς άγγιξαν προφανώς και τον προπονητή.

Οι παίκτες παρουσιάστηκαν χωρίς φαντασία, δεν υπήρχε τρόπος αντίδρασης μετά το 1-0 του Ολυμπιακού, ενώ το σύνολο γενικά έδειχνε χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό. Στα λάθη του Μπούργκος είναι, για παράδειγμα, ο Ενμπακατά που έπαιξε αριστερά για πρώτη φορά στη ζωή του και, προφανώς, ήταν κακός.

Ακόμα και η αλλαγή του Μαντσίνι, που ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης των Κίτρινων, στα πλην του Μπούργκος χρεώνεται, όπως και η κατάσταση του Ματέο Γκαρσία καθως δεν έχει καταφέρει να πάρει πράγματα από εκείνον ο πρώην βοηθός του Σιμεόνε.



Ο Θοδωρής Καρυπίδης άλλωστε βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και συναντήθηκε μόνο με τον προπονητή, στον οποίο μίλησε σε πολύ αυστηρό ύφος. Δεν είναι τυχαίο σίγουρα, πως η είδηση για τις… φωνές του προέδρου στον κόουτς, κυκλοφόρησε σε χρόνο ρεκόρ.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που έχει ενδιαφέρον τώρα, καθώς επιστρέφει ο Καμαρά που αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση, όπως και ο Γκάνεα. Αλλά σε κάθε περίπτωση η θέση τού Μπούργκος κρίνεται ασταθής, ακόμα κι αν ο Αρης πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα!

Ευρύτερα στην ομάδα δεν υπάρχει η καλύτερη δυνατή άποψη για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μπούργκος και μην αποκλείσετε από την μεθεπομενη Τετάρτη, που ολοκληρώνονται τα πλέι οφ, η ομάδα να ψάχνει για προπονητή...

Πρόκειται για μία εξέλιξη για την οποία σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr εδώ και αρκετές ημέρες και μάλιστα ο Ευάγγελος Μίχος σε σχετικό ρεπορτάζ του είχε μεταφέρει τον προβληματισμό που υπάρχει για τον Μπούργκος και ότι εάν δεν έβγαινε στην Ευρώπη ο Άρης, όλα θα ήταν ανοιχτά για το μέλλον του. Τα… καμπανάκια έχουν χτυπήσει, ενώ δεδομένη θεωρείται η απόφαση Καρυπίδη για «μάζεμα» στο ρόστερ, με την αποχώρηση σχεδόν όλων των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσό" Deal 36 εκατ. για Μαρινάκη - Συζητήσεις και με Καρυπίδη - Πρώην του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ και Άρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags