Facebook Pixel Ξεμείνε από... Καφέ και Λεονάρντο!
| 2011-12-17 21:13:00

Ξεμείνε από... Καφέ και Λεονάρντο!

Ξεμείνε από... Καφέ και Λεονάρντο!

Δεν τα κατάφεραν τελικά να προλάβουν το ματς με τον Ατρόμητο ο Καφές με τον Λεονάρντο, οι οποίοι έκαναν αγώνα δρόμου. Τουλάχιστον ο Κοντοές τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλου!

Χωρίς τον Παντελή Καφέ και τον Λεονάρντο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο. Αμφότεροι προσπάθησαν να προλάβουν το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής αλλά λόγω της μακράς απουσίας του δεν μπόρεσαν να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς και αποκλείστηκαν από την 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Κωστένογλου!

Την αποστολή αποτελούν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια. Ο Τραϊανός Δέλλας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Νίκος Εγγλέζου έκαναν φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags