Facebook Pixel Γιούρι Λοντίγκιν - ΑΕΚ: Λοντίγκιν μόνο αν φύγει Στάνκοβιτς - Πρόταση από άλλη μεγάλη ομάδα - Ραντεβού για πώληση στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 16:04:00

Λοντίγκιν μόνο αν φύγει Στάνκοβιτς - Πρόταση από άλλη μεγάλη ομάδα - Ραντεβού για πώληση στην ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Λοντίγκιν μόνο αν φύγει Στάνκοβιτς - Πρόταση από άλλη μεγάλη ομάδα - Ραντεβού για πώληση στην ΑΕΚ!

Το συμβόλαιο που ζητάει και η συνάντηση για τη συμφωνία εκατομμυρίου! Ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες να καταλήξει ο πορτιέρε του ΠΑΣ στην Ένωση, η προσφορά που του έχει γίνει άλλη ελληνική ομάδα και οι προσπάθειες για να πωληθεί Έλληνας άσος των κιτρινόμαυρων σε ευρωπαϊκή χώρα.

Μόλις λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση/τελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλει οφ, διέρρευσε (...αίφνης και περιέργως) το "κιτρινόμαυρο "ενδιαφέρον για τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ενδεχομένως να έτυχε, το συγκεκριμένο τάιμινγκ, της εν λόγω...διαρροής.  

Ξεπερνάω αν όντως υφίσταται αυτό το φλέρτ και πάω στο ρητορικό ερώτημα: δηλαδή η Ένωση ενόψει της νέας σεζόν "καίγεται" στον μεταγραφικό προγραμματισμό της για την απόκτηση γκολκίπερ, όταν ο νεοφερμένος κόουτς Αλμειδα έχει δώσει προτεραιότητα  στην απόκτηση "4", "6", "8" (αν φύγει ο Κριχόβιακ), 10" κι ενώ  μετά σειρά θα πάρει το συμπλήρωμα του Αραούχο στο "9";  Δεν το πιστεύω, δεν είναι καν λογικοφανής μια τέτοια ιστορία. 

Να το θέσω διαφορετικά: ο 32χρονος Γιούρι Λοντίγκιν, αναμφισβήτητα απο τους πιο σταθερούς κίπερ στην Super League, θα είχε πιθανότητα για την ΑΕΚ μόνο αν το καλοκαίρι αποχωρούσε/αποχωρήσει ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς. Κάτι τέτοιο όμως, δεν προκύπτει απο πουθενα. Εκτός βέβαια κι αν ο Αυστριακός έχει εκφράσει στους αξιωματούχους σοβαρές τάσεις φυγής, οι οποίες δεν έχουν διαρρεύσει/δημοσιοποιηθεί κι αυτοί ψάχνουν για ενναλακτική τύπου Λοντίγκιν...

Θυμίζω πως η ΑΕΚ  έχει για βασικό κι αναντικατάστατο τον Στάνκοβιτς. Με 600 χιλιάρικα συμβόλαιο κι αγορά 1,2 εκατ. το περασμένο καλοκαίρι απο την  Ζάλτσμπουργκ κι ενώ ο Αυστριακός θέλει να παίζει ακόμη και στα ...φιλικά! 

Η AEK έχει για αναπληρωματικό του τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος την τρέχουσα σεζον πήρε αρκετές συμμετοχές λόγω του τραυματισμού του Στάνκοβιτς, ο οποίος θα έλειπε για ένα μηνα και έλειψε τελικά σχεδόν τρεις. Ο Τσιντώτας όμως, έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, ψάχνεται βέβαια για να φύγει, μέχρι και σε Ιταλο ατζέντη πήγε αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο να βρεθεί ομάδα (τα δημοσιεύματα πάντως που τον στέλνουν σε ομάδα της Serie A τα βρίσκω...διασκεδαστικά). 

Στην ιδιοκτησία της ΑΕΚ είναι και ο Αθανασιάδης, που θα γυρίσει απο τον απόλυτα επετυχημένο  δανεισμό του στην Σερίφ Τιρασπόλ και λογικά θα πουληθεί με ποσό κόντα και plus του  εκατομμυρίου (ας όψεται η παρουσία του στην Ευρώπη ακόμη και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ). Ομάδες που θέλουν τον Αθανασιάδη υπάρχουν,  τοπ ατζέντη (Πασχάλης Τουντούρης) διαθέτει ενώ όπως έμαθε ήδη δουλεύεται η περίπτωσή του (μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, σε ευρωπαϊκή χώρα έγινε κρίσιμο ραντεβού)!!

Στο δια ταύτα: να πάει , λοιπόν,  ο Λοντίγκιν ως δεύτερος στην ΑΕΚ,  σε αυτή την ηλικία και μετά το restart του στον ΠΑΣ; Χλωμό! Να πάει στην ΑΕΚ με μια λογική  αύξηση συγκριτικά με το  συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΣ (είναι μια 100άρα τώρα) ενώ ήδη με τις ομάδες που μιλάει (Άρης για παράδειγμα) ζητάει πάνω απο 300 χιλιάρικα; Το βλέπω ανέφικτο!

Ο Ρώσος πρώην διεθνής κίπερ (των Ξάνθης, Ζενίτ, Ολυμπιακού) αποτελεί τον  Νο 1 στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη. Απο τον περασμένο Δεκέμβριο το αφεντικό του Άρη ήθελε να τον ανεβάσει στο "Βικελίδης" και να του δώσει τα γάντια του βασικού (ο Κουέστα δεν μένει, ο Ντένις είναι φευγάτος). 

Του έχει μάλιστα καταθέσει την προσφορά του, κοντά στα 750 χιλιάρικα για τα επόμενα τρία(3) χρόνια (όταν  πλέον θα 35αρίζει κι ενω στις 26 Μαϊου θα κλείσει τα 32 του). Ποιά ήταν η απάντηση/ απαίτηση του Λοντίγκιν στον Καρυπίδη. Μια σχεδόν 700άρα (700.000 ευρώ) για 2ετές συμβόλαιο...

ΥΓ. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που γνωρίζει καλά τον Λοντίγκιν απο την εποχή της Ξάνθης, έχει άποψη, ποια είναι και την εξέφρασε για τον Ρώσο κίπερ και την προοπτική της ΑΕΚ;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ για ΑΕΚ και Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags