Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Χαμός με Λουτσέσκου στην Τούμπα - Τον αποδοκίμασαν οι οπαδοί - Ανατροπή και σύνθημα για κύπελλο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-11 21:06:00

Χαμός με Λουτσέσκου στην Τούμπα - Είχε διάλογο με οπαδούς - Ανατροπή και σύνθημα για κύπελλο! (Vid)

Sportdog Team
Χαμός με Λουτσέσκου στην Τούμπα - Είχε διάλογο με οπαδούς - Ανατροπή και σύνθημα για κύπελλο! (Vid)

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και το δέκατο σερί ματς χωρίς νίκη έκανε τους οπαδούς του Δικεφάλου να... εκραγούν και να ζητήσουν -αρχικά- εξηγήσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ.

ΠΑΟΚ - Άρης: "Ηλεκτρισμένη" ήταν η ατμόσφαιρα στην Τούμπα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη και τη νέα ήττα των "ασπρόμαυρων", που έμειναν για δέκατο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Κατά την ώρα της τοποθέτησής του στη NOVA, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δέχτηκε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι γιούχαραν γενικότερα την ομάδα του Δικεφάλου, με τον Γιασμίν Κούρτιτς μάλιστα, να αντιδρά.

Παρόλα αυτά, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να αντιμετωπίσει face to face τους φίλους του ΠΑΟΚ και προτίμησε να πάει προς το μέρους τους για να έχει διάλογο μαζί τους. 

Το όλο σκηνικό ήταν απίστευτο, με τον προπονητή των γηπεδούχων να μιλάει μαζί τους και τελικά να λήγουν όλα ομαλά και με συνθήματα από πλευράς οπαδών για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, καλώντας τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να φέρουν το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags