Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: "Διαστημικός" Ντε Μπρόινε διέλυσε μόνος του με 4 γκολ τη Γουλβς και οδηγεί τη Σίτι στον τίτλο! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-12 00:12:00

"Διαστημικός" Ντε Μπρόινε! Διέλυσε μόνος του με 4 γκολ τη Γουλβς και οδηγεί τη Σίτι στον τίτλο (Vid)

Sportdog Team
"Διαστημικός" Ντε Μπρόινε! Διέλυσε μόνος του με 4 γκολ τη Γουλβς και οδηγεί τη Σίτι στον τίτλο (Vid)

Ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα της Premier League έκανε η Μάντσεστερ Σίτι μετά την άνετη νίκη της με 5-1 επί της Γουλβς στο "Μολινό" με τέσσερα γκολ του απίστευτου, Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Μάντσεστερ Σίτι: «Ραψωδία» τίτλου του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο «Μολινό». Με το Βέλγο διεθνή μέσο να πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του «καρέ» στα γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-1 την Γουλβς και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League ουσιαστικά «αγκάλιασε» το δεύτερο σερί τίτλο.

Αξέχαστο το σημερινό βράδυ θα μείνει στον Ντε Μπρόινε, ο οποίος έκανε μαγικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε 4 γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα με την φανέλα της Σίτι, τα τρία με το αριστερό και το τελευταίο με το δεξί, ενώ με το δεύτερο εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε 200 γκολ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις! 

Οι «πολίτες» διατήρησαν το +3 από την Λίβερπουλ μετά από 36 αγώνες κι επί της ουσίας θέλουν ακόμη μία νίκη για να «κλειδώσουν» την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είτε στην επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ (15/05), είτε στο «σπίτι» τους με την Άστον Βίλα (22/05).

Η Λίβερπουλ, πλέον, ελπίζει σε «θαύμα» για να πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία και χρειάζεται 2Χ2 στα ματς με Σαουθάμπτον (εκτός στις 17/05) και Γουλβς (εντός στις 22/05).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags