Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Υπεύθυνος Μαρτίνς και παίκτες - Μόνο ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητή - 1.5 πριν είπε ποιοι θα φύγουν"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-13 12:32:00

"Υπεύθυνος Μαρτίνς και παίκτες - Μόνο ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητή - 1.5 πριν είπε ποιοι φεύγουν"!

του Γιώργου Κτενά
"Υπεύθυνος Μαρτίνς και παίκτες - Μόνο ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητή - 1.5 πριν είπε ποιοι φεύγουν"!

Τι λείπει από τον Ολυμπιακό, το παιχνίδι με ΠΑΟΚ και όσα πρέπει να γίνουν! Ο Νίκος Βαμβακούλας σχολιάζει στο sportdog.gr την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τις... μουρμούρες για την ομάδα και φυσικά τα όσα θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο sportdog, ο Νίκος Βαμβακούλας, λίγες ώρες μετά από την ήττα των Ερυθρόλευκων στο Καραϊσκάκη.

Η επόμενη μέρα του συλλόγου, η αποχώρηση παικτών που είναι αδιάφοροι και η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς κυριάρχησαν στην κουβέντα με τον παλαίμαχο άσο, που γνωριζεί όσο ελάχιστοι τον Ολυμπιακό.

"Για αυτό έχασε στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός - Να  το καταλάβουν οι παίκτες - Αυτοί θα παίζουν αλλού του χρόνου"

"Πάντα είναι ντέρμπι τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει βαθμολογική διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά στο ντέρμπι αλλά μετά δεν είχε δύναμη και πάθος. Πώς θα κέρδιζε; Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι παίκτες ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να ματώνουν, αν δεν το κάνουν δεν μπορούν να τα κερδίσουν. Δεν έχει σημασία να είσαι καλύτερος, πρέπει να έχεις δύναμη και πάθος στο παιχνίδι σου", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdοg, ο Νίκος Βαμβακούλας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Όταν χάνεις από τον Παναθηναϊκό στην έδρα σου ή δυσκολεύεσαι να τον κερδίσεις, ο κόσμος θα έχει παράπονα. Θέλει πάθος και δύναμη, στον Ολυμπιακό αυτό έχει χαθεί καιρό. Κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Μαρινάκης για αλλαγές, ίσως κάποιοι δεν τις είχαν καταλάβει. Όσοι τα κατάλαβαν εδώ και 1-1,5 μήνα, θα μείνουν. Οι υπόλοιποι θα παίζουν αλλού το χρόνου".

"Υπεύθυνος ο Μαρτίνς και οι παίκτες - Να μην απογοητεύουν διοίκηση και κόσμο - Μόνο ο Μαρινάκης αλλάζει προπονητή"

Στον Ολυμπιακό όλοι μιλούν για αλλαγές - Πού χρειάζεται να γίνουν αλλαγές;

"Ο προπονητής είναι αρκετά χρόνια μέσα στην ομάδα, ξέρει πού χρειάζονται αλλαγές. Όπως και η διοίκηση γνωρίζει πού χρειάζονται αλλαγές. Προπαντός στη Νοοτροπία χρειάζονται αλλαγές. Όταν στα παρέχει ο άλλος όλα, δεν έχεις κανένα θέμα αλλά παρουσιάζεις αυτή την αγωνιστική εικόνα, δεν καταλαβαίνεις ότι ως ποδοσφαιριστής είσαι υπεύθυνος; Μαζί με τους παίκτες και ο προπονητής, που έχει τα κλειδιά: Ο,τι ζήτησε από παίκτες από την ομάδα, τους πήρε. Άρα μαζί με τους παίκτες είναι υπεύθυνος και εκείνος. Πέρασα κι εγώ από το ποδόσφαιρο, δεν είναι ρομπότ οι παίκτες. Αλλά να δείχνουν πάθος. Μπορείς να κάνεις 50 λάθη, αλλά να τρέξεις και να παίξεις με πάθος".

Τι περιμένετε να αλλάξουν οι παίκτες;

"Πρέπει να δείχνουν τον καλό τους εαυτό, δεν μπορεί να απογοητεύεις διοίκηση και κόσμο. Ο Μαρινάκης που βάζει τα λεφτά και τα έχει όλα έτοιμα, γιατί το κάνει; Περιμένει από όλους να είναι διαφορετικοί".

Τέλος, θέλω να μου πείτε αν θεωρείτε ότι υπάρχει θέμα Μαρτίνς στο Λιμάνι - Είναι κάτι που ακούγεται στα ραδιόφωνα κ.λπ.

"Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να αλλάξει έναν προπονητή. Άφησε τι λένε στα ραδιόφωνα κ.λπ, δεν θα πάρει από κανέναν τη γνώμη. Το Σάββατο τελειώνει η σεζόν, οι παίκτες να ευχαριστήσουν τον κόσμο και να μην φύγουν πικραμένοι οι οπαδοί πάλι. Δώστε χαρά στον κόσμο γιατί στηρίζει πάντα. Αυτό σημαίνει οικογένεια".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούρκωσε ο Τσουκαλάς: "Όχι από τον Παναθηναϊκό - Φεύγουν 20 παίκτες - Ξενύχτια και αδιάφοροι" (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags